Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Melisa Benchis

Locatie:

Oradea, Romania

Alle schrijvers die alleen gaan, weten dat er maar één echte ontbering is naast het zitten voor je computer om de tekst opnieuw te bewerken waarvan je dacht dat deze geweldig was ... Niet zo waar :)

Hallo!

Ik ben Melissa en mijn droom is om andere schrijvers uit Roemenië te helpen hun creatieve projecten uit te breiden, eenvoudigweg hun manager en redacteur genoemd. Daarvoor wil ik een redactie openen, maar zoals we allemaal weten zijn in een kapitalistische samenleving middelen nodig.

Maar ik ben hier niet om op te scheppen over problemen. Ik ben hier om kansen te identificeren die me kunnen helpen uitbreiden. Ik wil stap voor stap beginnen en als schrijver zelf zal het een goede ervaring zijn om mijn eigen boeken te publiceren. Mijn ambitie is om mensen te laten zien dat het mogelijk is om geld te verdienen met kunst en niet de artistieke essentie in de praktijk van het schrijven te beroven.

Daarvoor heb ik uw hulp nodig.

Kunst wordt in Roemenië heel puur gezien, maar heeft hetzelfde potentieel als elke andere vorm van kunst. Om iemand te citeren die ik respecteer: `Het enige gebrek aan uw schrijven is dat het niet in een internationale taal is geschreven`.

Laten we dat doen omwille van de kunst en voor de voordelen van ontwikkeling en innovatie.

€ 0 van € 2.528
0% gefinancierd
33 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.