Aangemaakt door :

Movi en Verhaar

Locatie:

Veenendaal, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Zamelt geld in waarmee verjaardagsfeestjes kunnen worden georganiseerd voor kinderen uit gezinnen in Veenendaal die daar zelf de financiële middelen niet voor hebben.

Jarig zijn is niet voor ieder kind een feest!


Wist u dat er in Veenendaal meer dan 1700 kinderen opgroeien in gezinnen die onder de armoedegrens leven?


Stichting BO viert FEEST zamelt geld in waarmee verjaardagsfeestjes kunnen worden georganiseerd voor basisschoolkinderen uit gezinnen in Veenendaal die daar zelf de financiële middelen niet voor hebben.


Ons doel is om zoveel mogelijk basisschoolkinderen in deze situatie een gratis verjaardagsfeestje aan te bieden. Dat doen we op verschillende feestlocaties afhankelijk van de leeftijd van de jarige. Wij zorgen dat het een kinderfeestje wordt zoals ieder ander kind dat zou geven. 


De kosten voor een volledige verjaardag (slingers, ballonnen, taart, cadeau, traktatie en feestje) bedragen 75 euro per kind en worden volledig gefinancierd door giften van particulieren en bedrijven. U mag zelf bepalen welk bedrag u doneert. Elke bijdrage is meer dan welkom. Helpt u ons een handje? 

 

 

€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.