Maatschappij   

Aangemaakt door :

Jelle Guldenaar

Locatie:

Nijmegen, Nederland

Zoals de meesten van jullie weten ga ik een reusachtige fietstocht maken. Op 20 mei vertrek ik al fietsend naar Straatsburg, om vervolgens op 28 mei te starten met de 100-cols tocht. Elke noemenswaardige bergpas in Frankrijk doe ik zo ongeveer aan.  Op 16 juli verwacht ik weer in Nijmegen aan te komen met zo'n 5000 kilometer, meer dan 80.000 hoogtemeters op de teller en 100 cols (stiekem 111 cols en 100 côtes) bedwongen.

 

Het bedingen van deze 100 cols doe ik voor een goed doel: stichting Move2Work.

Move2Work biedt professionele begeleiding met een sportieve en streetwise kant. De doelgroep zijn jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 30 jaar ergens in het leven ‘buitenspel’ zijn geraakt. Move2Work biedt begeleiding om weer een dag- en nachtritme te creëren en vervolgens door sport weer discipline te ontwikkelen om uiteindelijk weer voor te bereiden op het werkende leven en de maatschappij. Door zelf aan het fietsen te slaan heb ik weer meer discipline en energie gekregen en zit ik lekkerder in mijn vel. Qua conditie en gezondheid heb ik echt een omslag weten te maken. Ook weet ik hoe moeilijk dit kan zijn en hoeveel mensen er bij gebaat zijn het krijgen van ondersteuning hierbij. Het gedachtegoed van Move2work sluit hier heel goed op aan en draag daarom deze organisatie een warm hart toe. Meer informatie vind je op https://www.fcsocialwork.nl/move2work/.

 

Om geld op te halen voor Move2Work kun je een donatie doen. Dit kun je doen via: https://whydonate.nl/fundraising/move2work-100-colstocht-2022/nl

Je kunt een donatie doen voor een (of meerdere) specifieke col(s)! De 100 cols die ik over ga vind je via de volgende link:

https://bit.ly/3xeEYot. Ze staan alvast gesorteerd op volgorde, zwaarte en de hoogste punten. Maar uiteraard is een sponsorbijdrage zonder specifieke col ook van harte welkom!

 

Onder het motto: samen sta je sterk zou het voor mijn motivatie mooi zijn om ook jullie verhalen te horen. Dus heb je zelf mooie ervaringen of herinneringen op of aan de flanken van een van deze cols, een ander (inspirerend) verhaal, boodschap, succeswens, grensverleggende fietsrit of wat dan ook die je graag wilt delen? Mail me dan je verhaal of boodschap op [email protected]gmail.com  en vermeld daarbij ook voor welke etappe, datum of col je bericht of verhaal is. 

 

Wil je me volgen in dit avontuur? Dat kan vanaf 20 mei via: https://www.polarsteps.com/JelleGuldenaar/4603058-100-cols-tocht

€ 1.705
16 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.