Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Stichting Het Momentum

Locatie:

Geldrop, Nederland


Omdat er nog zoveel wél kan!

Stichting Het Momentum wil zoveel mogelijk mensen met dementie mooie momenten bezorgen. Dat proberen we allereerst met de persoonlijke matches van onze vrijwilligers op basis van gezamenlijke interesses. Daarnaast zoeken we voortdurend naar andere mogelijkheden om zoveel mogelijk mensen met dementie een mooi moment te bezorgen.


Wilt u ook mensen met dementie een mooi moment geven?

Ervaring leert dat er nog heel veel mogelijk is om te doen. Ook als je dementie hebt. Bijvoorbeeld de cabriorit die wij organiseerden, de highttea op een kasteel, de campingdag, de lichtjesroute etc. Zo mooi voor de bewoners en voor de vrijwilligers! "De mooiste dag van mijn leven", "Morgen weer", "Zo mooi dat je dit gewoon nog mee maken", zijn wat van de hartverwarmende reacties die we ontvingen. Dat wilt u toch ook graag horen? Lees meer mooie verhalen over wat er nog allemaal kan op https://hetmomentum.nl/wat-kan-er-nog-wel.


Hoe kunt ú iets betekenen?

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe u kunt bijdragen:

  1. Door zelf vrijwilliger te worden bij het vrijwilligerscollectief van Stichting Het Momentum (https://hetmomentum.nl/vrijwilligers/).
  2. Door een leuke activiteit te organiseren voor een van de verpleeghuizen (https://hetmomentum.nl/bijzondere-activiteiten).
  3. Door een financiële bijdrage te leveren (doneren) aan een van de activiteiten onder het 2e tabblad 'Verbonden Inzamelingsacties'.


Financiële bijdrage?

Wilt u specifiek doneren voor een bepaald verpleeghuis? Bekijk dan onze 'Verbonden Inzamelingsacties' voor activiteiten per verpleeghuis. U kunt ook doneren op deze hoofdpagina en dan verdelen wij de opbrengst over de verpleeghuizen. Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd!


Een leuk idee voor een activiteit?

Zowel bedrijven, organisaties of particulieren kunnen bijdragen in de vorm van een activiteit. Heeft u een leuk idee? Neem dan contact op met Sylvia Eickholt van Het Momentum ([email protected]).


€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.