Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

MONEYZFORFRANNIEZ

Locatie:

Leiden, Nederland

Hii allemaal,

Wij zijn 5 studenten van de Hogeschool Leiden van de opleiding Commerciële economie. Wij halen deze Periode geld op voor het goede doel Franniez!


Franniez is een stichting die spiralen geeft aan chronisch zieke kinderen. Door middel van deze spiralen kunnen chronisch zieke kinderen hun traject in het ziekenhuis bijhouden. Op het spiraal komen treden met daarop stickers. Deze stickers staan dan voor een bepaalde betekenis, bijvoorbeeld een ingrijpende behandeling maar ook voor een een goede of slechte dag. De spiralen zijn van belang voor deze kinderen omdat ze op deze manier iets hebben waarmee ze kunnen laten zien welk traject zij doorstaan. Maar om een kind een spiraal te geven is er geld nodig.. En dat willen wij ophalen!


Help jij mee om er voor te zorgen dat nog veel meer kinderen een spiraal krijgen en hiermee hun verhaal vast kunnen leggen? Doneer dan nu!!!!


Sanne van Duyn

Evie Albers

Casper Willemse

Bruce van Oostrum

Max Borst


€ 790 van € 2.300
34.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.