Sport   

Aangemaakt door :

Marc Monés

Locatie:

Barcelona, España

OVER ONS?


2 BROERS die een DROOM willen vervullen


MARC MONÉS (Piloot)


Mijn naam is Marc Monés, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Global Marketing Management en Business Administration aan ESIC Barcelona. Ik beschouw mezelf als een ambitieus en gepassioneerd persoon die graag mijn droom wil vervullen, om deel te nemen aan een rallykampioenschap.


POL MONÉS (copiloot)


Mijn naam is Pol Monés, ik ben 18 jaar oud en ik studeer een hogere sportcyclus om toegang te krijgen tot fysiotherapie. Ik beschouw mezelf als een sneldenkend persoon met een groot oriënterend vermogen, essentiële eigenschappen om samen met mijn broer te kunnen hardlopen.


HET PROJECT


UITVOEREN VAN HET CATALONISCH KAMPIOENSCHAP RALLY


We hebben besloten om dit avontuur aan te gaan, omdat we van zeer jonge leeftijd de wereld van rally en autosport van heel dichtbij hebben meegemaakt, sinds onze vader een paar jaar geleden coureur was. Het project is gebaseerd op het kunnen uitvoeren van het Promotie- of Juniorkampioenschap van Catalonië, een wedstrijd georganiseerd door de Catalaanse Federatie, om de introductie in de wereld van Rally voor jonge piloten met weinig middelen te promoten en te vergemakkelijken.

De wedstrijd vereist dat piloten niet ouder zijn dan 23 jaar en moeten voldoen aan dezelfde voorwaarden, die we in het volgende punt zullen specificeren, om in dezelfde gelijkheid van voorwaarden te zijn.


AUTO: CITROEN SAXO VTS


WAT HEBBEN WE NODIG?


De aanschaf en voorbereiding van het voertuig is met eigen middelen uitgevoerd.


6 RALLYEN


KOSTEN IN ELKE RALLY:

-INSCHRIJVING: € 350

-BANDEN: € 200

-HULP: € 150

-OVERIGE: € 100


WAAROM VRAGEN WE OM SAMENWERKING?


We zijn op zoek naar mensen met een avontuurlijke geest en een verlangen om nieuwe en unieke ervaringen te delen, die deel uitmaken van ons mones_competition-team tijdens dit seizoen 2021 en waarvoor we financiële hulp nodig hebben.WIJ ZULLEN EEN ONVERGETELIJKE ERVARING BRENGEN MET HET TESTEN VAN ONZE RALLY-WAGEN.


Vereisten voor de loting:

-1 aandeel kost € 10, hoe meer aandelen je koopt, hoe meer kans om te winnen.


Voorbeeld: Als u 10 aandelen = € 100 koopt, heeft u 10 keer meer kans om te winnen dan wanneer u er 1 koopt.


De trekking vindt plaats op 18 september om 19:00 uur op het instagram account van @mones_competition


BENT U BEREID OM DEZE ERVARING TE COPILOT?


Beleef de ervaring met ons, volg ons op INSTAGRAM : @mones_competition

BENT U BEREID OM DEZE ERVARING TE COPILOT?

€ 0 van € 3.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.