Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Koos Vaes

Locatie:

Nederweert, Nederland

Als club beschikken we over een naaiatelier en een hoop gemotiveerde leden. We willen mondkapjes gaan maken voor de instanties die het nodig. We starten daarom deze donatiecampagne om de financiële middelen voor dit initiatief te starten.

Binnenkort komt er een tekort van mondkapjes. Voor ziekenhuizen kunnen wij helaas niets betekenen, omdat zij extra strenge regels hebben als het aankomt op mondkapjes. Maar er zijn een hele hoop andere instanties die we wél kunnen helpen.


We hebben een naaiatelier en een hoop gemotiveerde leden. We willen mondkapjes gaan maken voor de instanties die het nodig. Alle informatie en eisen die hiervoor gesteld worden, hebben we ontvangen. Er zullen ook kosten gemaakt worden, daarom zijn we gestart met deze donatie-campagne op de website.


Steun ons, maar vooral de mensen in de zorg door een bedrag te doneren zodat wij aan de slag kunnen gaan met mondkapjes te maken!

€ 2.052

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.