Educatie   

Aangemaakt door :

Michael van den Berg

Locatie:

Netherlands, Netherlands

MJB Events PR streeft erna om de media- en entertainmentindustrie te professionaliseren door middel het delen van kennis en het aanbieden van ondersteuningen voor bijvoorbeeld fotografie, (grafische) vormgeving, optimalisatie van websites en het organiseren van evenementen.


Waarom is jouw steun nodig?

MJB Events PR streeft erna om de industrie te professionaliseren. Dit gebeurt via verschillende manieren, zoals het ondersteunen van projecten, het publiceren van kennis (blogberichten en kennisbank) op de website, het beantwoorden van vragen via de e-mail of het samenwerken met uiteenlopende organisaties. Op deze manier zal de website van MJB Events PR een platform worden voor jong professionals, die gebruik kunnen maken van de kennis en ervaringen die ik deel op de website. Inmiddels hebben vele studenten van de Nederlandse hogenscholen en van de Universiteit Gent (België) al veelvoudig gebruik gemaakt van de informatie afkomstig van mijn website.


Kosten onderhoud

Dagelijks word de website van over de hele wereld bezocht, wat natuurlijk fantastisch is om deze bezoekers te kunnen voorzien van informatie, kennis en ervaringen. Het toenemende verbruik van dataverkeer en het onderhoud van de website brengen echter de nodige (jaarlijkse) terugkerende kosten met zich mee. Ondanks dat er maatregelen worden getroffen om de kosten zo laag mogelijk te houden, word het onvermijdelijk om op korte termijn uit te breiden naar een duurder hostingpakket, waarmee het delen van informatie en kennis in het gedrag komt.


Wat krijg je ervoor terug?

Iedere bijdrage, groot of klein, is van harte welkom. De ontvangen donaties worden gebruikt voor het onderhoud van de website en de daarbij komende kosten. Uitbreiding van de webhosting zal dan ook betekenen dat (innovatie) projecten gerealiseerd kunnen worden op de website.


Uit blijk van waardering help ik je graag verder met fotografie, (grafische) vormgeving, het (technisch) onderhoud van je website of een ander idee waarbij ik jou kan ondersteunen!


€ 500 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.