Geloof   

Aangemaakt door :

John Paul Clarinda

Locatie:

Huntington Beach, Verenigde Staten

Wij zijn John Paul en Daisy Clarinda, en we zijn fulltime zendelingen bij YWAM Circuit Riders(CR). Ons doel als Circuit Riders is om de liefde van Jezus naar universiteits- en middelbare schoolcampussen over de hele wereld te brengen en jongeren en hun omgeving creatief te katalyseren om gered te worden, wakker te worden en vrucht te dragen. Hoewel deze jonge mensen enkele van de meest onbereikte mensen zijn die er te vinden zijn, zijn Circuit Riders toegewijd om de liefde en hoop van Jezus naar onze generatie te brengen, koste wat het kost. Wij zijn een beweging vol met liefde voor Jezus en zijn toegewijd aan het presenteren van het eenvoudige evangelie aan onze generatie en de generatie erna, op de plek waar ze zijn, aan bidden voor de verlorenen en gebrokenen, en om studenten toe te rusten en op te leiden om hun omgeving te bereiken, erop uit te gaan en de grote opdracht over de hele wereld te vervullen. Voor nu ligt onze focus op het katalyseren van jonge mensen in Europa om te branden voor Jezus en hun gemeenschap.


Onder de vele dingen die we als staflid zullen doen, zullen we de eer hebben om ministry team door heel Europa te leiden, aanbidding te leiden op onze evenementen tijdens onze tour, onze vaardigheden als sprekers, muzikanten en aanbiddingsleider te beheren en te ontwikkelen, het geven van verschillende discipelschapstrainingen en projecten waaronder Brave Love voor vrouwen, Carry the Love en 21 Project*, en het Goede Nieuws van Jezus met veel mensen over de hele wereld te delen.

Velen zeggen dat onze generatie en gen z niet meer te redden is, maar we geven ons leven om Jezus verheerlijkt te zien worden in de wereld, aangezien de oogst zo groot is (Mattheüs 9:37)!


We zouden dankbaar en vereerd zijn als u in gebed zou overwegen om met ons samen te werken om een ​​generatie te helpen ontbranden tot katalysatoren die de wereld zullen raken met Jezus. We verlangen ernaar om gevangenen bevrijd te zien worden en ieder mens volledig te zien bloeien in de liefde van God.

Mag Jezus alles ontvangen waarvoor Hij stierf en opstond!


Volg ons op instagram @ourworldneedsjesus en stuur ons een berichtje! https://instagram.com/ourworldneedsjesus?utm_medium=copy_link


*Informatie over al onze projecten en trainingen zijn te vinden op de CR website: https://circuitriders.com


Vanaf april 2022 zullen alle donaties via YWAM lopen en zullen uw donaties belastingaftrekbaar zijn.

3476 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.