Aangemaakt door :

Wilma Schimmel

Locatie:

Scherpenzeel, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Ren of wandel voor het project OOG VOOR JOU!

Houdt u van wandelen of hardlopen in een prachtige omgeving en vindt u het leuk om te trainen voor een goed doel?

Schrijft u dan in voor de Mission Run.


Het doel van de Mission Run is om geld bij elkaar te brengen voor het project “oog voor jou” en daarmee bij te dragen aan het zendingswerk van Viktor en Danielle Mkhweru - Davelaar


Door te laten sponsoren door familie, vrienden, bekenden of werkgever kunnen we met elkaar een mooi bedrag bij elkaar brengen. Een gemakkelijke manier om u te laten sponsoren is gebruik te maken van digitale middelen zoals www.whydonate.nl  of gebruik te maken van een sponsorformulier.

Als er 100 deelnemers zijn die zich voor €100,- laten sponsoren dan hebben we het streefbedrag al bereikt! Doet u mee?


Hoe kunt u meedoen?


10 km (vanaf 18 jaar) START 9:30 uur

5 km (vanaf 12 jaar) START 9:35 uur

5 km en 10 km wandeltocht START TUSSEN 9:30 en 10:00uur.


Voor deelname vragen we vanaf €15 euro inschrijfgeld en nodigen we deelnemers uit om op zoek te gaan naar sponsorgeld.

NB whydonate vraagt ook om een klein percentage van het bedrag om de site goed in de lucht te kunnen houden en u kunt zelf kiezen welk percentage om deze manier van doneren en sponsoren makkelijk te houden voor deze en toekomstige projecten.


De omgeving van Scherpenzeel heeft een rijke en historische geschiedenis, zoals de Grebbelinie en Huis Scherpenzeel. Hier vindt u vele wandelroutes en klompenpaden om over te wandelen. Na de Mission Run, heeft u de gelegenheid om te kunnen genieten van een aantal

streekproducten van lokale boerderijen, zodat u er een leuk dagje uit van kan maken.


Vanaf 11 uur is er ook in het park van Huize Scherpenzeel een 25 jarig jubileumfeest van de muziekvereniging en u bent van harte uitgenodigd om ook langs te komen.


€ 120 van € 50
240% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.