Maatschappij   

Aangemaakt door :

Miss World Nederland

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Als ambassadeur van de Verenigde Naties en dus ook de 17 SDg's hebben wij met onze semi-finalisten en finalisten diverse doelen waarvoor wij projecten ondersteunen. Alhoewel het redelijk goed geregeld is in Nederland is hulp toch nog steeds hard nodig.

De projecten waarin wij ondersteuning geven liggen heel erg uit elkaar. Van armoede bestrijding (ja zelfs in Nederland heerst het steeds meer), gezondheidszorg tot aan stop geweld op alle mogelijke vlakken bieden wij steun en hulp aan diverse projecten en doelen. Dit kunnen we niet zonder uw hulp en steun. De zoveelste zult u denken. Wij bieden daadwerkelijk hulp zonder eigen belangen aan de doelen. Wij zetten ons in met het doel een ander te helpen en maatschappelijk het verschil te maken hoe klein die ook moge zijn.


Wij verzorgen voedsel, kleding, apparatuur, school benodigdheden, persoonlijke verzorging, speelgoed..... etc aan gezinnen, kinderen, daklozen en degene die het zo hard nodig hebben.


Help ons mee om de mensen die hard nodig hebben te helpen.

Doneer nu uw bijdrage en zorg samen met ons voor het verschil in iemands leven.


Wij helpen ook landen buiten de grenzen in samenwerking met diverse internationale organisaties. Echter de focus ligt op Nederland.

€ 15.000 Doelbedrag
35 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.