Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Stichting Geert! - steun juist ook nu !

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Na het succes van vorig jaar, organiseren we nu weer de editie 2019! Op 6 april staan we weer met ons team 'Stichting Geert!' aan de start op de Coolsingel. Op weg naar een nog hogere opbrengst!

Vorig jaar was de eerste keer. Met 40 vrienden van Geert! hebben wij de mini marathon gelopen. Het was leuk, het was spannend, het was emotioneel. Maar vooral ook, het was heel succesvol. Naast het sportieve samenzijn hebben we door de sponsoring van elke loper een prachtig bedrag van iets meer dan 8.000 euro opgehaald. Allemaal voor het goede doel, namelijk de stichting Geert! (www.stichting-geert.com).

Dit jaar leggen we de lat weer wat hoger: nog meer deelnemers, nog meer fun, maar zeker ook .... een nog hogere opbrengst.


Wil je meedoen als loper, meld je dan nog snel aan bij Anne of Francis. Wil je sponsoren, doe dat via deze site!. Elk bedrag is welkom en gaat volledig naar de stichting!


Tot 6 april !!!

€ 3.455 van € 5.000
69.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.