Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Demi Stoof

Locatie:

Haarlem, Nederland

mijn pleegmama heeft keizersnede's gehad waardoor zij nu een zeer pijnlijke buik heeft door slecht herstel. Een operatoe hieraan word niet vergoed. Mijn pleegmama heeft mij uit een hele lastige situatie gehaald en vind het vreselijk om haar elke dag met pijn te zien. Dit is het enige wat ik voor haar kan doen.

mijn pleegmama heeft 4 kinderen en alle 4 met keizersnede's gehaald. Nu heeft zij bij de laatste operatie een slechte ervaring opgedaan omdat de keizersnede niet goed is gesloten en geheeld. Dit zorgt ervoor dat het veel pijn doet en zorgt vanbinnen voor verklevingen. Mijn pleegmama wilt hieraan geopereerd worden alleen word dit niet vergoed. Omdat zij mij uit de meest verschrikkelijke situatie heeft gehaald wil ik iets terug doen en kwam ik op dit idee omdat zij zich geen raad weet kmdat zij alleenstaande moeder is. Ik hoop dat jullie haar willen helpen zoals zij mij heeft geholpen. Ze is een vrouw met een hart van goud!

Alvast hartelijk bedankt voor uw hulp

Veel liefs haar pleegdochter

Demi stoof

€ 5 van € 7.000
0.1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.