Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Michelle Smulders

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Met de Quest for Change ga ik van 29 januari tot 9 maart van Sint Maarten naar Amsterdam zeilen met 18 andere jonge mensen, om zowel concreet iets te betekenen voor een bedrijf, als anderen te inspireren en meer bewust te maken van de impact die zij zelf kunnen hebben op het milieu. Help mij dit mogelijk te maken!

Vind jij duurzaamheid belangrijk, en vind je dat hier meer aandacht voor moet komen? Ik ook!

Daarom heb ik mij opgegeven om deel te nemen aan de Quest for Change, een project dat verbonden is aan de organisatie Clean2Antarctica. Om aandacht te vragen voor het nut van ‘afval’, heeft deze organisatie als missie om met een auto gemaakt van gerecycled plastic en aangestuurd door zonne-energie naar de geografische Zuidpool rijden. Dit is nog nooit eerder gedaan, en is bedoeld om mensen aan te sporen zelf actie te ondernemen.

Met de Quest for Change ga ik van 29 januari tot 9 maart met 18 andere jonge mensen de Atlantische Oceaan over zeilen. In deze 6 weken op zee gaan we een casus van een groot bedrijf aanpakken, gericht op duurzaamheid.  

Naast dat ik hiermee concreet iets wil betekenen voor een bedrijf en tegelijkertijd heel ver uit mijn eigen comfortzone stap, wil ik anderen inspireren en meer bewust maken van de impact die zij zelf kunnen hebben op het milieu.

Om dit project mogelijk te maken en de organisatie Clean2Antartica te helpen nog meer te bereiken (in de vorm van bijvoorbeeld onderwijs over duurzaamheid voor kinderen), is er financiële steun nodig. Lees je dit nu en denk je ‘ik wil bijdragen’? Dat kan! Je kunt mij direct sponsoren door te doneren aan mijn crowdfunding

pagina, maar je kunt mij ook benaderen als je (iemand binnen) een bedrijf kent die hier mogelijk iets voor zou willen/kunnen betekenen. Alvast ontzettend bedankt!

Meer informatie

Quest for Change: https://www.clean2antarctica.nl/explore/challenging-companies-and-millenials

Clean2Antarctica: https://www.facebook.com/clean2antarctica of https://www.clean2antarctica.nl/

€ 615 van € 1.250
49.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.