Anders   

Aangemaakt door :

Jasper Van Meteotines

Locatie:

Leiden, Nederland

Beste Meteotines fan,


Wat leuk dat je overweegt te doneren aan Meteotines. Ons primaire doel is het in leven houden van een site die jaren lang een trouwe dienst heeft geleverd, het secundaire doel is dat u daar als gebruiker net zo veel van geniet als wij doen in het ontwikkelen hiervan. Maar de kosten om een website te bouwen en onderhouden zijn niet gering. Dus met uw hulp kunnen we een waardige website in leven houden, zonder reclame, die belofte staat.


Waar zitten die kosten dan in?

  • Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid aan espresso die geconsumeerd moet worden door de developer (1 espresso staat gelijk aan 500 regels code), en Meteo-tines bestaat uit meer dan 390.000 regels code :)
  • De domein naam en hosting.
  • Een ssl certifcaat
  • Api's met actuele weer data
  • Ontwikkel programma's
  • enz. enz.


Geniet van de site, dat is ons doel... wil je toch een handje helpen? Dan kunnen wij dat zeker waarderen!


Alle donaties (hoe klein dan ook) worden dus enorm op prijs gesteld, op dit moment heeft m-t nog geen bedank pagina waar eventuele sponsors genoemd kunnen worden. Indien het jouw wens is om bij (bedrijfs)naam genoemd te worden voor de donatie kunnen we dit zeker realiseren.


Met vriendelijk groet, en Hartelijk bedankt


J & E van Meteo-tines.nl

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.