Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Merletcollege

Locatie:

Cuijk, Nederland

Dit is Arnela Ljevo. Ze is een ICT-docent op onze uitwisselingsschool in Mostar, Bosnië.

Op jonge leeftijd is bij haar diabetes vastgesteld en 15 jaar geleden is ze in Duitsland geopereerd aan haar rechteroog, omdat ze anders waarschijnlijk blind zou worden. Helaas kreeg ze een maand geleden dezelfde klachten aan haar linkeroog en moet ze zo snel mogelijk geopereerd worden in de kliniek Sveti Vid in Belgrado, Servië. De operatie gaat €5000 kosten en helaas hebben de meeste mensen in Bosnië, net als Arnela, geen ziektekostenverzekering. Tevens houdt het salaris van €350/400 voor een leerkracht in Bosnië niet echt over om voor zo'n groot bedrag te sparen.

Onze uitwisselingsschool in Bosnië heeft ons om hulp gevraagd en wij willen ze daarbij helpen.

Zelf heeft de Bosnische school al €2000 opgehaald.

Wij proberen door het verkopen van kerstkransjes en het vragen van giften ook een bijdrage te kunnen leveren. We hopen dat jullie Arnela verder op weg kunnen helpen om haar operatie te kunnen betalen.
HELAAS KAN DOOR DE LOCK-DOWN EN HET SLUITEN VAN DE SCHOLEN HET BAKKEN VAN DE KOEKJES NIET DOORGAAN. WE HOPEN OP UW BEGRIP. UW BIJDRAGE WORDT NOG STEEDS ZEER GEWAARDEERD, MAAR HELAAS STAAN ER GEEN KOEJES MEER TEGENOVER.
Mocht je alleen willen doneren zonder de kerstkransjes te willen hebben, geef dit dan bij de donatie aan of laat je naam weg.


Bedankt voor jullie hulp namens Arnela.€ 986 van € 3.000
32.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.