Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Molnos József

Locatie:

Budapest, Hungary

Geestelijke gezondheid als een volksgezondheidsprobleem

Volksgezondheid heeft tot doel een gezonde levensstijl te bevorderen en ziekten op te sporen, te voorkomen en erop te reageren. De prevalentie van geestelijke gezondheidsproblemen die van invloed zijn op het fysieke en sociale welzijn van individuen, maakt het omgaan met geestelijke gezondheid een integraal onderdeel van het bereiken van volksgezondheidsdoelen.

Om te beginnen heeft geestelijke gezondheid een enorme impact op hoe mensen zich tot anderen verhouden, beslissingen nemen en omgaan met stress. Het vermogen van mensen om een bevredigend leven te leiden, hangt vaak af van hun geestelijke gezondheid. Dit maakt het beschermen en herstellen van de geestelijke gezondheid van directe zorg voor professionals in de volksgezondheid.


<h3> Geestelijke gezondheid en sociale relaties</h3>

Een slechte geestelijke gezondheid beïnvloedt de relaties van mensen met hun kinderen, echtgenoten, familieleden, vrienden en collega's. Vaak leidt een slechte geestelijke gezondheid tot problemen zoals sociaal isolement, wat de communicatie en interacties met anderen verstoort. Dit kan met name schadelijke gevolgen hebben voor kinderen en adolescenten wier ontwikkeling afhankelijk is van het aangaan van banden met hun familieleden en leeftijdsgenoten. Op volwassen leeftijd kan dit sociale isolement leiden tot het uiteenvallen van gezinnen, echtscheidingen of zelfs verwaarlozing in de kindertijd.

Geestelijke gezondheidsproblemen leggen vaak financiële en emotionele druk op gezinnen. Een gezin dat bijvoorbeeld probeert de geestesziekte van een kind aan te pakken, kan onnoemelijk veel geld uitputten op zoek naar behandeling. Individuele gezinsleden kunnen ook moeite hebben met het omgaan met hun eigen symptomen die ondersteuning nodig hebben, zoals depressie of slaapproblemen.

Kinderen met familieleden die psychische problemen hebben, kunnen zichzelf de schuld geven. Dit kan leiden tot eenzaamheid en gevoelens van anders zijn. Het kan ook leiden tot toekomstige gedrags- of sociale problemen. Bovendien, als families de geestelijke gezondheidsproblemen van hun dierbaren aanpakken, kunnen ze zich sociaal isoleren uit angst voor oordeel van anderen, waardoor hun emotionele welzijn verder wordt verstoord.


Onze Mental Health Chatbot als bewezen oplossing.

Chatbots, ook wel conversatiegebruikersinterfaces genoemd, zijn tools die machine learning en kunstmatige intelligentie gebruiken om menselijke communicatie te simuleren, via spraak- of tekstcommunicatie.

Op tekst gebaseerde chatbots zijn toegankelijk via vele kanalen, zoals Messenger, Kik, Slack en Telegram, of via een web- of mobiele applicatie. De gebruiker kan met de chatbot praten door middel van tekst of "snelle antwoorden" (knoppen).

Ze ondersteunen interactieve communicatie tussen personen en een computerprogramma.

De vroegste chatbot die dateert uit de jaren zestig was ELIZA, en het werd ontwikkeld om te proberen de reacties van een psychotherapeut na te bootsen tijdens een therapiesessie. Het maakte gebruik van patroonvergelijking en vervanging van voornaamwoorden om een illusie van begrip te geven, ook al had het geen ingebouwde kennis.

De computertechnologie is sindsdien gevorderd, met de vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie en machine learning, en met name diepe neurale netwerken, die hebben geleid tot de verdere ontwikkeling van chatbots. Bovendien heeft de toegenomen acceptatie van mobiel internet en berichtenplatforms de acceptatie van digitale interventies zoals chatbots gestimuleerd.

Onze oplossing is een GRATIS therapeutische dienst die voor iedereen beschikbaar is via de WEB-, Android- en Apple-platforms. We gebruiken CGT-therapie, ontwikkeld door Stanford-onderzoekers, die effectief is bij de behandeling van de symptomen van angst en depressie en die een remedie belooft voor mensen met een paniekstoornis. We gebruiken CGT-therapie, ontwikkeld door Stanford-onderzoekers, die effectief is bij de behandeling van de symptomen van angst en depressie en die een remedie belooft voor mensen met een paniekstoornis.

In een recent onderzoek ontdekten onderzoekers dat deze chatagenten:

- kan stress met 45% verminderen na 4 weken gebruik.

- kan depressie met 38% verminderen na 4 weken gebruik.

- kan angst met 43% verminderen na 4 weken gebruik.

- vermindert de symptomen en het aantal paniekaanvallen bij patiënten met een paniekstoornis met 56%


Je kan met ons meedoen

We hebben $ 6.000 nodig om de applicaties te ontwikkelen en te implementeren. (Servers en freelancer-ontwikkelaars) Natuurlijk zullen ons team en onze gemeenschap ook een deel van hun privékapitaal aan het project toevoegen. We hebben goede hoop dat we met de kracht van de gemeenschap in staat zullen zijn om ons doel te bereiken om miljoenen mensen over de hele wereld gratis toegang te bieden tot deze therapeutische oplossing.


En hier zijn enkele geweldige voordelen om ons te steunen, waardoor je een echte superheld bent voor mensen in nood.

- Allereerst heb je gratis toegang tot onze platforms en het zal voor altijd gratis beschikbaar zijn.

- U krijgt een donatiecertificaat met uw naam waaruit blijkt dat u een uitzonderlijke, medelevende persoon bent die mensen in nood wil helpen.

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.