Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Kiki Kirsten

Locatie:

Freiburg im Breisgau, Deutschland


Zoals velen van jullie weten, lijd ik al meer dan 20 jaar aan een chronische multisysteemziekte: ME / CVS (Myalgische Encefalomyelitis / Chronisch Vermoeidheidssyndroom). Als post-viraal vermoeidheidssyndroom is het gerelateerd aan "Lang-Covid" en komt momenteel steeds meer in de media. ME/CVS beperkt me elke dag ernstig en maakt mijn leven vaak tot een marteling. Ondanks de vele symptomen waar ik elke dag mee worstel, is mijn ziekte niet duidelijk. Op het eerste gezicht zie ik er gezond uit en lijk ik gezond, maar dat is bedrieglijk... (Een lijst van de symptomen van de ziekte die alle orgaansystemen aantasten is hieronder bijgevoegd.)


Nadat ik in 2020 mijn universitaire diploma, dat ik verloor door het uitbreken van de ziekte, had kunnen inhalen, had ik eindelijk de tijd en energie om verder te gaan dan mijn masterscriptie (“Omgaan met systemische stress-intolerantie bij ME / CVS in de context van muziek en

Bewegingsinstructie") op medisch vlak om te gaan met de pathofysiologische achtergrond, d.w.z. pathologisch veranderde processen achter de ziekte.

Talloze onderzoeken over het jaar 2021, die alleen al mijn financiële kader overschreden, hebben aangetoond dat mijn ziekte nauw verband houdt met verschillende chronische infecties. Daarnaast werd een chronische ontsteking van het bot in de kaak gevonden, die alleen met een dure operatie verholpen kan worden. ("Haardrenovatie"). Deze bevindingen verklaren de chronische ontsteking die al meer dan 20 jaar in het bloed aantoonbaar is, maar nog niet verklaarbaar is.

De meerdere chronische infecties samen met de botontsteking verklaren ook mijn desolate toestand . Niets meer dan wat dan ook in de wereld zou ik mijn talenten, mijn kennis, mijn capaciteiten en gaven, professioneel en privé, in de wereld geven en actief deelnemen aan de samenleving, mijn eigen plannen en dromen realiseren, mezelf aan het leven geven, vooruit gaan. .. . maar dat is mij tot nu toe grotendeels ontkend. Mijn grenzen zijn elke dag erg smal en gaan vaak niet verder dan mijn appartement. Maar nog niet alle dromen gebaseerd op een gezond, actief en vitaal leven zijn gestorven. En: er zijn therapieën voor de bevindingen die nu eindelijk zijn verkregen.

Graag zou ik u willen vragen mij financieel te steunen bij de komende behandelingen. Ik weet dat het mogelijk is om gezonder of zelfs gezonder te worden. Het is moeilijk voor mij om u erom te vragen, maar ik heb uw financiële steun nodig voor de zeer complexe therapieën en onderzoeken (langdurige antiparasitaire therapie, bloedspoelingen, chirurgische focale behandeling, micronutriëntentherapie, ook intraveneus, vervolgcontroles , enzovoort.).

Al deze inspanningen voor mijn gezondheid neem ik graag op mij, maar de kosten kan ik niet alleen dragen. Ze overschrijden mijn financiële ruimte vele malen en geen van deze behandelingen wordt vergoed door de wettelijke zorgverzekering in geval van ziekte.

In de zin van Jim Rohn: “Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je moet wonen “ Ik vraag om hulp bij deze oproep voor donaties om van mijn lichaam (weer) een plek van leven of in ieder geval een plek van een draaglijker leven te maken.


BEDANKT AAN IEDEREEN DIE MIJ STEUN.


Hier is een selectie van artikelen op internet (video's, audio, gedrukte media) voor degenen die meer willen weten over ME/cvs:

1. "Symptomenlijst":

https://cfc.charite.de/fileadmin/user_upload/microsites/kompetenzzentren/cfc/Landing_Page/Kanadische_Kriterien_Bell.pdf
2. Landesschau-bijdrage met een kort inzicht in mijn leven:

https://drive.google.com/file/d/1gAjALehPtKYMah7XWPNfe4g4Q6Qm_k7E/view


3. Wetenschapsmagazine "Odysso" (geïnspireerd door mijn vader - bedankt, papa, voor je inzet om mensen op tv voor te lichten over mijn ziekte!):

https://www.youtube.com/watch?v=kHq7o_XDyEo
4. ARTE-documentaire over de ziekte:

https://www.arte.tv/de/videos/096283-000-A/die-raetselhaft-krankheit-leben-mit-me-cfs/
5. Monitor artikel 18/02/21:

https://www1.wdr.de/daserste/monitor/sendung/chronisches-fatigue-syndrom-100.html
6. Interview met Nederlandse danseres Anil van der Zee:

https://www.youtube.com/watch?v=P3Kg1H-cfnI&t=210s

(zie ook video hieronder)
7. Amerikaanse verkenningsplek. Ministerie van Volksgezondheid op de openbare televisie:

https://www.youtube.com/watch?v=CKu638o3DWs

(zie ook video hieronder)
8. Huidig artikel in Spiegel (19.11.21):

https://www.spiegel.de/gesundheit/marina-weisband-und-das-chronische-vermoeidheidssyndroom-wenn-schon-aufhaben-zu-viel-kraft-kosten-a-448093c3-63ee-4494-adfd- 2a7378ba40e1
9e podcast van de Süddeutsche Zeitung van 24 en 21 november, die de overeenkomsten tussen Lang-Covid en ME/cvs belicht:

https://www.sueddeutsche.de/wissen/sz-podcast-das-thema-long-covid-me-cfs-wellehaft-krank-nach-dem-virus-1.5470147
Nadere informatie over het klinische beeld:

https://www.mecfs.de/

https://www.fatigatio.de/

https://lost-voices-stiftung.org/

https://www.millionsmissing.de/

€ 8.220 van € 30.000
27.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.