Educatie   

Aangemaakt door :

Hans Wynberg

Locatie:

Vorden, Nederland

Meester Hans werkt met hart en ziel op de staatsvrije Vrije School de Hofakker, een prachtige kleine boerderij-school. Om te daar te blijven werken heeft hij een extra diploma nodig. Vanwege gebrek aan financiële mogelijkheden moet hij nu de kosten voor zijn diploma via donaties verzamelen.Meester Hans werkt met hart en ziel op de staatsvrije Vrije School de Hofakker, een prachtige kleine boerderij-school, waar kinderen leren in en van de natuur, en waar door het kleinschalige karakter echte aandacht kan zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind.


Er is één probleem: meester Hans heeft een diploma voor het voortgezet onderwijs, maar niet voor het lager onderwijs. Om zijn passie voort te kunnen zetten op deze inspirerende en vernieuwende plek, moet hij dus weer naar school, net als zijn leerlingen…


Omdat de school staatsvrij is, Meester Hans al een diploma heeft én niet meer piep-jong is en omdat de school al helemaal gefinancierd wordt door de ouders zelf, is er geen andere bestaande vorm van financiering mogelijk dan crowdfunding.


We willen jullie daarom vragen om Meester Hans te steunen door een klein of groot bedrag te doneren op Whydonate  en/of door deze mail te delen met iedereen uit je kennissenkring die een hart heeft voor vernieuwend en betekenisvol (Vrije School) onderwijs. Je ondersteunt daarmee de ontwikkeling van onderwijsvernieuwing in Nederland!


Bekijk hier het filmpje voor het hele verhaal en voor een indruk van deze fantastische plek, en hopelijk wil je ons steunen om ons doel, €5.000 euro voor twee jaar opleiding, te bereiken. 

Alle kleine beetjes helpen, en: 100 mensen die €50 doneren en we zijn er!

We houden je daar op de hoogte van de vorderingen.


Budget:

  • 2 jaar opleidingsgeld: 4166 euro
  • Reiskosten: 2240 euro
  • Boeken en materiaal: 700 euro

Totaal: 7106 euro


  • Eigen inbreng: 2106 euro
  • Crowdfunding: 5000 euro


Credits:

Op gezet met hulp van Annebeth Post Uiterweer en alle ouders van de Hofakker

Fotografie en film door Saffloer Mohaupt   Saffloermohaupt.com


Links:

www.schooldehofakker.nl

€ 5.461 van € 5.000
109.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.