Educatie   

Aangemaakt door :

Bijenstichting 'Educatie & Advies'

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Met de Meer groen in de stad agenda 2023 wil het Bijen Educatiecentrum op een kunstzinnige en ludieke manier het belang van groen en biodiversiteit in de stad onder de aandacht brengen. In de agenda zijn veel tips voor bloemen en planten opgenomen.

Het zou geweldig zijn als particulieren een donatie willen doen zodat we in combinatie met de sponsoring van bedrijven de drukkosten kunnen financieren.

Elk bedrag is welkom. Iedereen die 25 euro of meer doneert ontvangt een agenda. (Als we onvoldoende geld voor de drukkosten verzamelen kunnen we de agenda niet drukken en ontvangt u als alternatief een gifvrij bloembollenpakket). Zorg daarom wel dat je mailadres juist is zodat we contact kunnen opnemen.

Deze uitgave is advertentievrij. Toch krijgen bedrijven die willen sponsoren op geraffineerde manier aandacht in deze agenda. Benieuwd naar wat dat inhoud? Kijk alvast op de afbeeldingen van de eerste tekeningen.


Naast het feit dat dit een unieke agenda is, ondersteunt deze met de opbrengst een goed doel n.l. het Bijen Educatiecentrum te Vorden met een 6000m2 grote demonstratietuin waarin mensen kunnen zien hoe ze bijen kunnen helpen. Bovendien gebruiken we de tuin voor diverse workshops over bijen. Zie https://bijenstichting.nl/educatie-centrum/


Met de opbrengst van de verkoop van de agenda kunnen we de volgende dingen doen:

• Voor elke € 25,- kunnen we 25 m2 bloemenweide inzaaien (streven 1200 m2= €1200,-)

• Voor elke € 50,- kunnen we 1m2 bloembollen planten (streven 100 m2= €5000,-)

• Voor elke € 75,- kunnen we een informatie bord plaatsen (streven 10 borden = €750,-)

• Voor elke € 100,- kunnen we een bijenhotel plaatsen (streven 3 bijenhotels= €225,-)

• Voor elke € 250,- kunnen we een super bijenhotel plaatsen (streven 1 bijenhotels = €250,-)


Naast sponsoring als voorfinanciering zoeken wij ook bedrijven en organisaties die middels voorverkoop de agenda willen gebruiken voor hun personeel of relaties. Zij kunnen via [email protected] of 0575-469832 bgg 06-52629826 contact opnemen.€ 642 van € 5.500
11.7% gefinancierd
94 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.