Dieren   

Aangemaakt door :

Bevordering Huisdierenwelzijn

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Steun medisch acute behandeling ernstig zieke /gewonde minima huisdieren. Geef ze een gezonde start in 2019. Samen staan we sterk!

Dit jaar tot nu toe 165 ernstig zieke/gewonde minima huisdieren geholpen. Nu hebben we nog 7 ernstig zieke dieren op onze wachtlijst. Er is nog 3.400 euro nodig om de wachtlijst schoon te krijgen. HELP ONS HELPEN! 

Wij hopen ook deze 7 dieren een goede start te mogen geven in 2019 door ze nog voor het einde van dit jaar te kunnen laten opereren/behandelen.


Het eerste zieke dier op de wachtlijst is een hond met gebroken heup. Veroorzaakt door een aanrijding en de bestuurder is doorgereden.

De eigenaar van het dier heeft geen geld en verkeert zelf in ernstige financiële minima situatie. Zijn hond is z'n alles. Hij heeft nog amper een sociaal netwerk. De hond is zijn lichtpunt in het leven. Help helpen en geef de hond en zijn zorgzame baasje een fijne toekomst samen. 


Wij ervaren dagelijks dat veel mensen (vaak door hogere leeftijd of door ziekte gekluisterd aan huis) een heel klein of zelfs geen sociaal netwerk hebben. Dan betekent het kunnen zorgen voor een huisdier vaak erg veel voor ze. Het maakt het ook zelfs mogelijk dat ze nog contacten kunnen opbouwen, omdat ze buiten komen voor een wandelingetje met de hond of aan de buurtjes kunnen vertellen hoe leuk het is om een dier thuis te kunnen verzorgen.  

DOE MEE EN STEUN DEZE 7 ERNSTIG ZIEKE/GEWONDE DIEREN OP ONZE WACHTLIJST. GEEF VOOR EEN GEZONDE START IN 2019!


Geef met uw hart en steun een ziek dier. Help ons helpen Wij steunen de medische behandeling/operatie van een ziek dier (levensbedreigend) als de eigenaar door omstandigheden (verlies baan, ziekte of andere ernstige situatie) financieel niet in staat is om het dier te laten behandelen door de dierenarts. De eigenaar is voor zichzelf of het gezin aangewezen op de voedselbank en/of staat onder bewind. 

Het is sneu als het dier, genomen in de nog financieel goede periode, juist in de moeilijke tijd van het baasje ernstig ziek wordt of gewond raakt. Dierenartsen kunnen de stichting 7 dagen per week telefonisch bereiken voor een dier in nood.

Betaling voor een behandeling geschiedt altijd rechtstreeks aan de dierenarts, nooit aan de eigenaar zelf. Wij onderhandelen natuurlijk zoveel mogelijk het behandeltarief.


Wij kunnen medische behandelingen niet steunen zonder hulp van particulieren. HELP HELPEN en geef dieren in medische nood een gezonde toekomst!

Ons team en de vrijwilligers doen hun werk voor het goede doel onbezoldigd. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn is een ANBI, CBF Erkend Goed Doel en lid van Goede Doelen Nederland. Donaties zijn belasting aftrekbaar.

Helpt u ons mee om de zieke minima huisdieren op onze wachtlijst snel onder ogen te brengen van een dierenarts? Wij hopen op uw bijdrage. 

Wilt u meer weten over ons werk, ga dan naar www.huisdierenwelzijn.nl, of stel gerust uw vraag via [email protected]

LIKE ons Facebook: www.facebook.com/huisdierenwelzijn1 en lees wat wij dagelijks doen. 

Foto SBH 2018 

€ 152 van € 3.400
4.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.