Dieren   

Aangemaakt door :

ACR Felis et Canis

Locatie:

Xanthi, Griekenland

Maya is een jonge Griekse hond met de ziekte van Crohn. Maya's witte bloedcellen zijn weer omhoog geschoten (31.000 in plaats van 15.000) en daarom is ze nu in de dierenkliniek in Xanthi. Rescuer Giota heeft alle veterinaire kosten betaald, maar ze vraagt om hulp om de 200 EUR voor het verblijf in de kliniek te dekken.

Giota, woont in Noord-Griekenland in Thracië en zorgt voor zwerfhonden en -katten. Ze heeft op dit moment ongeveer 16 honden om voor te zorgen thuis en anderen op straat.

Daarnaast zijn er veel katten, 17 van hen.


Het is in feite zo dat Giota hulp nodig heeft. Voedsel, materiaal en vooral financiële steun voor de diergeneeskundige zorg, enz.

In dit geval gaat het specifiek over Maya, een jonge teef die het syndroom van Crohn heeft.Maya heeft vaak diarree, wetenschappelijk gezien is het Crohn-Virus een chronische ziekte van het spijsverteringsstelsel tussen de mondholte en de anus. Vroeg of laat kan het ook leiden tot artritis, ontsteking van de ogen, darmobstructie met verharding van het weefsel, ophoping van etter in het darmslijmvlies, galstenen of veranderingen in de huid.


Maya's witte bloedcellen zijn weer omhoog geschoten (31.000 in plaats van 15.000) en daarom is ze nu in de dierenkliniek in Xanthi.

Giota heeft alle veterinaire kosten betaald, maar ze vraagt om hulp om de 200 EUR voor het verblijf in de kliniek te dekken.

Ze heeft al veel kosten te dekken, bijvoorbeeld een zakje speciaal droogvoer van 20 kg voor Maya kost 93,00 EUR, plus het medicijn.Trouwens, dit is Maya's beste vriend, Barry. Ze willen haar graag weer zien en gewoon met haar ravotten.Het zou geweldig zijn als we iedereen samen bijvoorbeeld 5 euro zouden kunnen sturen.

Als we 40 dierenminnende mensen vinden, hebben we straks de 200 euro bij elkaar!

Help Maya en Giota, alsjeblieft.


Heel bedankt!


€ 125 van € 200
62.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.