Aangemaakt door :

Max Broers

Locatie:

Veluwe, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Doneer jij al?

In samenwerking met de Sunday Foundation wordt er op 18 juni 2022 een sponsoractie georganiseerd.

Doel: De bouw van een school in Sierra Leone.


Sponsoractie

In samenwerking met de Sunday Foundation wordt er een sponsoractie georganiseerd om de bouw van een school te realiseren in Sierra Leone. De Sunday Foundation zet projecten op in 'de vergeten plekken op aarde' om kinderen en mensen weer hoop te bieden.

 

En dat is precies wat het doel is van deze sponsoractie: een project van hoop voor honderden (en uiteindelijk duizenden) kinderen starten. En jij kan door sponsoring een steentje hieraan bijdragen! Op 18 juni 2022 gaan er namelijk 50 sportieve (zo noemen zij zichzelf tenminste) volwassenen zich inzetten door 30km te mountainbiken & 5km hard te lopen door de Veluwe. Er is een streefbudget van €30.000,- wat de bouw van een school kan realiseren. Let's go!


Sunday Foundation

De Sunday Foundation richt zich op plekken waar zich schrijnende, ontoelaatbare of zelfs onmenselijke dingen afspelen, maar die om één of andere reden geen of weinig internationale aandacht krijgen. Plekken waar mensen in nood verkeren, maar waar niets aan gedaan wordt.

Sander de Kramer en Hugo Borst (de bevlogen oprichters) vinden dat onverteerbaar. Daarom zijn zij, met een groep gelijkgestemden waaronder artsen en geëngageerde ondernemers, de Sunday Foundation gestart.

 

Sierra Leone

Sierra Leone is lang geteisterd door burgeroorlogen en de gevolgen daarvan zijn onmenselijk. Dit zorgde voor onmenselijke situaties zoals kinderen (waarvan hun ouders vermoord waren in de burgeroorlog) werkend in diamantmijnen. Gelukkig biedt de Sunday Foundation 'Projecten van Hoop. De Sunday Foundation heeft zich met succes ingezet voor een verbod op kinderarbeid in diamantmijnen en nu is het doel om verdere hulp te bieden aan kinderen 'op de vergeten plekken op aarde'.

Sierra Leone is lang geteisterd door burgeroorlogen en de gevolgen daarvan zijn onbarmhartig. De Sunday Foundation heeft zich de afgelopen jaren met succes ingezet voor een verbod op kinderarbeid in diamantmijnen en heeft nu als doel om in de toekomst verdere hulp te bieden aan kinderen wonend in deze gebieden. 


Project van Hoop

Projecten van Hoop bieden kinderen op de vergeten plekken op aarde weer hoop. Kinderen die meer leed en terreur kennen van geluk wordt een plek aangeboden om te genieten en zich veilig te voelen. Helpt u mee?


Contact:

[email protected]

www.develuwerun.nl

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.