Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Mukthar Ahamed S K

Locatie:

Chennai, India

<h3> Korte samenvatting </h3>

Het verhaal gaat over een persoon die onder omstandigheden gedwongen wordt zijn mobiel terug te vinden in een grootstedelijke stad waar zijn vriendin gevoelige informatie heeft. Of hij nu terugkomt of niet, is het belangrijkste verhaal.


<h3> Wat we nodig hebben en wat u krijgt </h3>

  • We hebben ongeveer 150.000 INR ($ 2000) nodig om dit project te voltooien.
  • De film wordt gedaan met het bovenstaande bedrag.

<h3> De gevolgen </h3>

Dit project is belangrijk omdat een groep filmaspiranten die debuteren in de filmindustrie een doorbraak in de industrie zullen krijgen als dit project wordt gefinancierd en ze de kans krijgen om met producenten samen te werken voor een speelfilm in India


<h3> Risico's en uitdagingen </h3>

We zijn een nieuw team maar met een enorme woede om hard en slim te werken indien nodig om dit project tot leven te brengen.


<h3> Andere manieren waarop u kunt helpen </h3>

  • Vraag mensen om het bekend te maken en wat lawaai te maken over uw campagne.
  • Herinner hen eraan om de Gogetfunding-deeltools te gebruiken!

En dat is alles.


Deze campagne is gestart om fondsen te werven voor een pilotfilm in India. Deze film is belangrijk in ons leven omdat het een identiteit zal creëren onder de producenten in India om ons speelfilmscript te investeren. Dit project is een portfolio om toekomstige kansen en openingen te ontwikkelen. Steun ons alstublieft
€ 0 van € 2.000.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.