Sport   

Aangemaakt door :

AVL Foundation

Locatie:

New York, United States

Beste vrienden en familie,


Op 4 november ga ik mijn eerste marathon lopen in New York City. Ik heb hard getraind, alle nodige voorbereidingen getroffen. Het enige dat overblijft is rennen en eindigen ...


Ik wil deze uitdaging graag opdragen aan mijn jeugdvriend Meta. Na een jarenlange strijd verloor ze eindelijk tegen kanker op 13 november 2015. In haar woorden: het leven is niet eerlijk!


Tijdens haar ziekte is Meta behandeld door zeer toegewijde artsen van het Nederlands Kanker Instituut (het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam). Met mijn marathonloop wil ik geld inzamelen om het ziekenhuis te helpen meer onderzoek te doen om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Doneer alstublieft! Zelfs een kleine hoeveelheid kan het verschil maken!


Bij voorbaat dank!


JudithIk draag mijn eerste marathon ooit op aan mijn vriend Meta, die een lange en zware strijd tegen kanker vocht en uiteindelijk verloor op 13 november 2015. Ik wil geld inzamelen voor het Nederlands Kankerinstituut - het ziekenhuis waar Meta werd behandeld.
€ 2.357 van € 1.500
157.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.