Sport   

Aangemaakt door :

Macedonian Paragliding Team

Locatie:

, North Macedonia

Beste vrienden, Macedoniërs !!!


Ons Macedonië mag dan een klein land zijn, het is bewezen dat het atleten met topkwaliteiten voortbrengt. In Paragliding kunnen we opscheppen dat we piloten hebben, helden, die worden beschouwd als enkele van de beste ter wereld. Het feit dat Macedonië zijn 'gouden eeuw' in deze sport beleeft, werd dit jaar opnieuw bevestigd met de topsuccessen, podia en overwinningen van onze piloten in verschillende internationale competities en daarom wordt het Macedonische nationale team door de International Association uitgenodigd om deel te nemen aan een volledige 4-koppige samenstelling van het komende WK 2021, dat van 31 oktober tot 13 november in Argentinië zal worden gehouden.


Helaas wijst ons land momenteel niet voldoende middelen toe om de kosten van de deelname van Macedonië aan het WK te dekken, en tegelijkertijd zijn onze piloten financieel uitgeput van eerdere wedstrijden en kunnen ze deze kosten niet dekken, die voor het hele team (reis kosten, huisvesting en inschrijvingsgelden) bedragen ongeveer 10.000 euro.


Om de kans te krijgen om de sportgeest van Macedonië te presenteren, vragen we iedereen die de mogelijkheid heeft om te helpen door middel van donaties en delen op sociale netwerken.


Hartelijk dank van het MACEDONISCHE PARAGLIDING-TEAM:


Aleksandar Gacevski

Darko Stankovski

Martin Jovanovski

Vladimir Nedelkovski


VOOR MACEDONI!!!


€ 1.460 van € 10.000
14.6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.