Maatschappij   

Aangemaakt door :

Turtle.Social

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Om de bruikbaarheid te verbeteren en een mobiele applicatie te maken voor dit Mental Health Support Platform kost het 10.000 euro. Overweeg een donatie van € 15, € 20, € 30, € 50 of meer. Met jouw hulp kunnen we veel meer mensen in staat stellen om ondersteuning te krijgen en een echte sociale impact te hebben.


We zijn iedereen die een donatie doet erg dankbaar. Om je te bedanken voor je donatie, willen we je een originele Turtle-tas sturen (zie foto). Als je een Turtle-tas wilt ontvangen, stuur dan je adresgegevens naar [email protected] en wij zorgen ervoor dat je er een krijgt.


Vind je het leuk om Turtle.Social op een andere manier te steunen? Super goed! U kunt veel helpen door anderen te vertellen over dit ondersteuningsplatform voor geestelijke gezondheid. Ook dat vergroot de kans dat je mensen met soortgelijke verhalen in Turtle.Social vindt!

€ 50 van € 50
100% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.