Maarten's 40 van Breda
Maarten's 40 van Breda
Maarten's 40 van Breda
Netherlands, Netherlands
Community
Start Fundraiser
€195.00 108.33%
from €180.00
closed

Share page on:

Zondag 1 oktober loop ik tijdens de singelloop met een heel aantal andere enthousiastelingen de 40 van Breda. Ik loop dan alle afstanden (5k, 10k, halve marathon en de familieloop), samen 40 kilometer. Zo ver heb ik nog nooit gelopen. Ik doe het niet voor alleen voor de uitdaging, maar ook voor kinderen dichtbij en ver weg die minder geluk hebben dan mijn eigen kinderen.De twee doelen die de "40 van Breda 2017" steunt zijn het project DRIVING NURSES van FT Kilimanjaro en Stichting USHERSYNDROOM.

FT KILIMANJARO bestrijdt armoede in het gebied onder de KILIMANJARO, Tanzania. DRIVING NURSES zet zich specifiek in om moeder- en kindersterfte tegen te gaan. Driving Nurses geeft trainingen over gezinsplanning, bevalling, voeding, hygiëne, handicaps en HIV en laat de Mama Bus rijden. Steun Driving Nurses en geef de allerkleinsten in een van de armste gebieden van de wereld een eerlijke kans om te overleven. Met het sponsorgeld van de 40 van Breda rijden straks de Driving Nurses rond in Mtakuja en omgeving. Meer weten? Zie www.drivingnurses.blogspot.com/blog.

Stichting USHERSYNDROOM zet zich in voor kinderen om hen te helpen om te gaan met het Ushersyndroom, terwijl er ijverig wordt gewerkt aan het vinden van een remedie. Het Ushersyndroom is een zeldzame progressieve ziekte waardoor patiënten al doof of slechthorend zijn bij de geboorte en later ook nachtblind worden. Met het sponsorgeld van de 40 van Breda steun je het onderzoek en geef je kinderen de kans om te blijven zien en horen, lees meer hierover op: http://www.ushersyndroom.nl/Ik wil samen met de andere deelnemers zo veel mogelijk geld ophalen voor deze goede doelen.

Ik hoop dat je mij wil steunen en ik ben blij met iedere bijdrage. Alvast bedankt voor je steun!

Hartelijke groet, Maarten