Anders   

Aangemaakt door :

Alice Van Berg

Locatie:

Eindhoven, Nederland

Om artsen, verpleegsters, ambulancepersoneel en alle anderen in medische instellingen te ontlasten - en hen te laten focussen op het bestrijden van de ziekte - willen we hen gratis maaltijden van lokale restaurants aanbieden. Ieder van ons kan ervoor betalen door deel te nemen aan een inzamelingsactie.

Dames en heren, De uitbraak van het coronavirus treft alle aspecten van ons leven. Het betreft echter het meest de gezondheidsdienst, die voorop loopt in de strijd tegen de ziekte. Artsen en medisch personeel werken momenteel op topsnelheid, vaak ten koste van familie en naasten. Het is vooral hun betrokkenheid die bepaalt of we de epidemie snel kunnen onderdrukken. In het ziekenhuis opgenomen mensen en hun familieleden die hun hoop vestigen op de gezondheidszorg bevinden zich ook in een moeilijke situatie. Om doktoren, verpleegsters, ambulancepersoneel en alle anderen in medische instellingen te ontlasten - en hen te laten focussen op het bestrijden van de ziekte - willen we hen gratis maaltijden van lokale restaurants aanbieden. Ieder van ons kan ervoor betalen door deel te nemen aan een inzamelingsactie. Maaltijden worden ook vergoed voor degenen die in ziekenhuizen verblijven vanwege een coronavirusinfectie en degenen die voor hen zorgen. We zullen dankbaar zijn voor het delen van onze actie op sociale media

€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.