Sport   

Aangemaakt door :

Stichting Onbegrensd Avontuur

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Samen op avontuur gaan om sociale isolatie tegen te gaan: Stichting Onbegrensd Avontuur organiseert avontuurlijke reizen door de mooiste natuurgebieden van Nederland en Europa. Met behulp van onze speciale rolstoel komen we wel over elk soort wandelpad! Zelf rotsachtige bergpaadjes zijn geen enkel probleem. Naast het wandelen en ontdekken van prachtige uitzichten gaan we gezamenlijk kamperen in het wild of slapen in afgelegen berghutten. 


Zo ging Annemieke mee op avontuur in de Belgische Ardennen: 

“Ik heb een fantastisch avontuur beleefd waarin ik heb mogen genieten van de natuur en van de gezelligheid. Het was uniek om te mogen meemaken hoe een groep voor mij onbekende mensen de moeite nam om mij mee te nemen op plaatsen waar ik anders nooit had kunnen komen. Het gezelschap, samen eten en om het kampvuur zitten; het zijn herinneringen om nooit meer te vergeten.”


Als Stichting hebben wij uw donaties nodig, omdat we de kosten van onze tochten zo laag mogelijk willen houden. Onze mentaliteit is namelijk: als wij op avontuur willen, moeten we alleen maar onze schoenen aantrekken, eten kopen, de tent inpakken en gaan! Met een lichamelijke beperking gaat dat niet altijd zo makkelijk. Om toch voor gelijkheid te zorgen betalen alle deelnemers alleen de kosten van het eten en overnachting. De rest wordt gefinancierd door uw donaties. Zodat iedereen, ook mensen met een laag inkomen, mee kan. 


Met een lichamelijke beperking toch op avontuur gaan in de natuur? Helaas niet altijd zo makkelijk, maar Stichting Onbegrensd Avontuur maakt dat mogelijk!
€ 1.713

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.