Dieren   

Aangemaakt door :

John Terrons

Locatie:

, België

Zware lymfekanker voor mijn jonge husky vastgesteld, de behandeling is zo duur dat ik maar de helft kan betalen.. Indien ik voor 31 oktober het geld niet bijeenheb moet ik mijn hond laten afzien of laten inslapen.. En ik wil mijn enige familie niet laten gaan...

Troy, vanaf het moment dat hij in mijn leven kwam, is mijn allerbeste vriend en mijn familie geweest. Hij is speciaal voor mij en mijn gezin omdat hij een lichtend licht is geweest in moeilijke tijden vol leven en vreugde, hoe zwaar onze dag ook was, hij is er geweest om het beter te maken. Toen ik hoorde dat hij kanker had, werd een deel van mij eruit gerukt. Ik voelde me gekwetst, hopeloos en alleen. Niet sinds een donkere tijd in mijn leven, had ik me ooit zo gevoeld. Ik ben pas afgestudeerd met een grote studieschuld, met een dokter die hem heeft gediagnosticeerd, en sinds kort werkloos. Het valt niet mee om dit toe te geven. Ik vraag je om Troy te helpen door te doneren. Ik vraag je niet om mijn hond te helpen redden, ik vraag je om mijn familielid te redden. Dank u allen die het in uw hart vinden om te helpen. Ik zou je nooit kunnen terugbetalen.

€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.