Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Ludewa Development Group

Locatie:

Ludewa, Tanzania

OPMERKING : Als u geen donatie doet via whydonate.nl, stuur dan een directe bankoverschrijving naar LUDEWA DEVELOPMENT GROUP Account# 60110009473 Of neem rechtstreeks contact op via ons e-mailadres: [email protected] Whats-app: +255 762 834 780

 

"NO SINGLE USE" campagne om 3R . te promoten

Hallo, mijn naam is Musa Haule - de oprichter van LUDEWA DEVELOPMENT GROUP met ons RECYCLINGPROJECT.

We zijn begonnen met het produceren van straatstenen - 250 straatstenen gemaakt. In mei 2021 hebben we met onze campagne voor een schone stad 420 kg afvalplastic ingezameld. Nu produceren we bestratingsblokken die zullen worden gedoneerd aan onze naburige NGO met hun schoolbouwproject dat veel kinderen in nood redt. Er zijn minimaal 2.000 straatstenen nodig. De klimaatcrisis woedt voort en de politiek blijft achter. Overheden moeten werken aan veel meer beheersing van niet-afbreekbaar afval. Zo niet, dan stevenen we af op een toename van overstromingen van afvalplastic die ons milieu zullen vervuilen, zowel plat als diersoorten zullen voor altijd verloren gaan. Terwijl COVID-19 de wereld nog steeds in zijn greep houdt, is dit het moment om te bouwen aan een beter milieu! We moeten nu actie ondernemen, anders verandert de hele omgeving permanent.

Uw DONATIE maakt een grotere impact om het milieu te sparen

Het meeste van wat we doen is afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Doordat we volledig gerund worden door vrijwilligers (die onvermoeibaar aan het werk zijn), hebben we weinig overheadkosten. Dit betekent dat uw bijdrage direct wordt gebruikt voor het organiseren van grotere en meer impactvolle acties.

Alle donaties worden beheerd door onze organisatie - LUDEWA DEVELOPMENT GROUP (LUDEG) en worden gebruikt om:

- Organiseer en promoot al onze acties

- Geef meer training en word groter

-Ontwikkelen en uitbreiden van onze communicatie , online en offline

Een paar voorbeelden van wat uw donatie voor ons betekent:

€ 100 = 500 eco-flyers en brieven voor een kleine actie

€800 = Accommodatie tijdens trainingsreizen naar lokale mensen en gemeenschapsgroepen

€500 = 4 posters te gebruiken tijdens onze campagne

€1600 = Uitbreiding van voorlichting aan de lokale bevolking over het hergebruik van plastic afval. "NO SINGLE USE" campagne om 3R . te promoten

€1500 = Water, toiletten en andere voorzieningen nodig, gebruikt tijdens grote acties

Elke afzonderlijke donatie, hoe hoog deze ook is, is van vitaal belang en wordt zeer gewaardeerd door LUDEG. Door te doneren help je ons handelen voor jou, voor je kinderen, voor de planeet en de hele wereld.

Heb je interesse om onze beweging op lange termijn te ondersteunen? Dan kunt u hier een afspraak maken en als dank voor uw geweldige loyaliteit ontvangt u fiscaal voordeel !

[email protected]

Laat dit jaar tellen. Steun de campagne "NO SINGLE USE" om 3R te promoten. Handel nu.

Wie we zijn

Wij zijn een op de gemeenschap gebaseerde organisatie die bestaat uit jongeren die zich grote zorgen maken over het milieu en natuurbehoud. Wij zijn de snelst groeiende natuur- en milieubescherming

actie groep. In minder dan een jaar zijn we uitgegroeid van een kleine groep mensen tot een competente en krachtige beweging in de wijk.

Wat we altijd doen?

We ondernemen creatieve, vreedzame en soms ontwrichtende geweldloze directe actie om onze regering te dwingen de nodige maatregelen te nemen tegen de overstromingen van afvalplastic en de ecologische crisis.

Toewijzing van donaties

Het grootste deel van alle donaties gaat naar onze acties, training en communicatie. Een paar leden die 100% van hun tijd vrijwilligerswerk doen voor de beweging en sleutelposities bekleden, ontvangen maandelijks vrijwilligerswerk

compensatie om de eindjes aan elkaar te knopen. Deze vrijwilligers zijn nodig voor het organiseren van onze acties, het contacteren van andere organisaties en ander werk.

Uitgaven 2020/2021 RECYCLINGPROJECT in euro's

Inzameling van afvalplastic: 72,69

Vervoer: 18.17

Briefpapier: 36.35

Kleine vergadering organiseren: 290,77

Brandstof: 36.35

Technische problemen/moderatie van smeltvat en

lijstwerk: 54.52

Hulpprogramma's: 18.17

Communicatie: 18.17

TOTAAL: 284.19

Bedankt voor uw steun, met liefde en solidariteit,

LUDEG RECYCLING Fondsenwervingsteam

[email protected]

€ 0 van € 4.500
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.