Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Mark Sikkema

Locatie:

, Nieuw-Zeeland

Wij willen de Te Araroa lopen (3000 km in Nieuw-Zeeland) om geld op te halen voor onderzoek naar longkanker. We willen live te volgen zijn op onze 3D livestream en een VR-ervaring creëren zodat mensen die niet de longen uit hun lijf kunnen lopen toch kunnen genieten van een virtuele reis. Help je mee?

Hi!


Wij zijn Mark en Afra. Na een abrupt verlies door de ziekte longkanker werden wij met de neus op de feiten gedrukt, het leven is kort. Hierdoor voelden we sterk de drang om nu de dingen te doen die we willen doen. We besloten onze levens drastisch om te gooien, we gingen op reis. Nu, een aantal maanden later willen we onze reis inzetten voor het goede doel. We willen geld inzamelen voor meer onderzoek naar longkanker. We gaan de longen uit ons lijf lopen! In het najaar van 2019 willen we starten met de Te Araroa route in Nieuw-Zeeland. Dat is een wandelroute van 3000 kilometer vanaf het noorder- naar het zuidereiland. We verwachten deze geweldige toch in 3 tot 4 maanden te volbrengen. Wij zullen onze longen gebruiken om aandacht te vragen voor de vreselijke ziekte longkanker en hopen veel geld op te halen om onderzoek financieel te ondersteunen. Bovendien willen we een Virtual Reality ervaring creëren van onze tocht om de mensen die de longen niet meer kunnen gebruiken voor zo'n wandeling toch de mogelijkheid te geven om zoiets bijzonders toch te ervaren. De beelden willen we tevens live streamen voor iedereen die ons ondersteunt of gewoon benieuwd is naar de bergen aan de andere kant van de wereld.

€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.