Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

De Fantasie Compagnie

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Alternatief voor het landelijke Sinterklaasjournaal, speciaal voor lokale omroepen en basisscholen. Duidelijke verhaallijn, openheid naar scholen over het verloop, uitgebreid scholenpakket. Daarnaast goede doelen activiteiten voor gezinnen waar het financieel zwaar is of waar veel is gebeurd. Steun onze stichting!

Stichting De Fantasie Compagnie organiseert kinderactiviteiten voor gezinnen die het minder goed getroffen hebben. Daarnaast produceren zij al enkele jaren het Lokaal Sinterklaasjournaal en De Grote Sinterklaasshow in het theater.


In de afgelopen 6 jaar is het Alphens Sinterklaasjournaal uitgegroeid tot een begrip in de regio rondom Alphen aan den Rijn. Wij merkten steeds meer dat ook mensen buiten de regio (en zelfs in België) het journaal gingen volgen. In de eerste plaats omdat de verhaallijn goed te volgen is voor jong en oud en in ons journaal de Pieten gewoon hun originele kleur behouden, een veel gehoorde andere reden is de helderheid en transparantie die we naar scholen geven door middel van ons scholenpakket. Hierdoor kunnen de leerkrachten makkelijker inspelen op de verhaallijn, en weten ze ook waar ze naartoe werken.


Doel 2019

In 2019 willen wij er zorg voor dragen dat zo veel mogelijk scholen en lokale omroepen de keuze hebben om ons journaal te gaan volgen en hiermee de mooie Sinterklaastraditie in stand houden.  Om dit mogelijk te maken zullen er echter de nodige investeringen gedaan moeten worden. Ons team van vrijwilligers is hier hard mee bezig, maar gaan het zonder steun niet redden. Daarom doen wij een beroep op u: help mee om de Sinterklaastraditie in stand te houden en werk mee aan onze crowdfunding. 


Met uw donatie kunnen wij

  • de kosten voor het oprichten van een stichting betalen
  • investeren in pakken/kostuums/pruiken/baardstellen met kwaliteit en goede uitstraling
  • investeren in de technische faciliteiten
  • de kosten om het journaal te verspreiden over zo veel mogelijk gemeenten dekken
  • de productiekosten dekken
  • ons product verspreiden over het hele land en zo veel kinderen, ouders en scholen blij maken
€ 30 van € 4.000
0.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.