Loesje-posters
Ik ben dromenmiljonair
Loesje
Loesje
Netherlands, Netherlands
Kunst & cultuur
Start geldinzamelactie
€7,011.00 140.22%
van €5,000.00
gesloten

Deel pagina via:

Je vindt ze overal, de posters van Loesje. Bij je op het prikbord, in presentaties op het werk of school en natuurlijk ook op straat en op sociale media. De posters kan je kosteloos downloaden van haar website en verspreiden waar je het wil. Dat is natuurlijk fantastisch, want hoe meer Loesje-posters er verspreid worden, hoe toffer!

Loesje wil de wereld mooier maken. Met haar posters wil ze je laten nadenken over de maatschappij, het leven, werk, liefde en de afwas. Ze schrijft posters over alles wat haar bezighoudt. Met een ietwat naïeve blik laat ze je zien hoe de wereld net dat zetje kan krijgen om een leukere plek te worden. Loesje is trots dat zoveel posters van haar gebruikt worden bij acties, in presentaties of scripties en bij mensen thuis hangen.

Met een bijdrage aan Loesje zorg je ervoor dat Loesje haar posters kan blijven maken. Je kan zelf kiezen hoeveel je doneert. Twee euro, een tientje of meteen honderd euro.

Onder de donateurs verloot Loesje leuke cadeautjes. Je maakt bijvoorbeeld kans op de allerlaatste Loesje-fiets!

Alvast superbedankt voor je donatie!

Wil je meer weten over hoe Loesje met geld omgaat? Lees dan hier een stukje over haar huishoudboekje: http://www.loesje.nl/hethuishoudboekje/