Educatie   

Aangemaakt door :

Boban Senic

Locatie:

, North Macedonia

Het eerste dat me opvalt aan onderwijs is kennisopbouw. Onderwijs geeft ons kennis van de wereld om ons heen en verandert deze in iets beters. Het ontwikkelt in ons een perspectief om naar het leven te kijken. Het helpt ons meningen op te bouwen en standpunten te hebben over dingen in het leven. Mensen discussiëren over de vraag of onderwijs het enige is dat kennis geeft. Sommigen zeggen dat onderwijs het proces is van het verkrijgen van informatie over de omringende wereld, terwijl kennis iets heel anders is. Ze hebben gelijk. Maar nogmaals, informatie kan zonder opleiding niet in kennis worden omgezet. Onderwijs stelt ons onder meer in staat dingen te interpreteren. Het gaat niet alleen om lessen in leerboeken. Het gaat over de lessen van het leven. Een ding dat ik zou willen dat ik kan doen, is onderwijs voor iedereen bieden: geen enkel kind achterlaten en de wereld voorgoed veranderen !!


Het eerste dat me opvalt aan onderwijs is kennisopbouw. Onderwijs geeft ons kennis van de wereld om ons heen en verandert deze in iets beters. Het ontwikkelt in ons een perspectief om naar het leven te kijken. Het helpt ons meningen op te bouwen en standpunten te hebben over dingen in het leven.
€ 0 van € 10
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.