Geloof   

Aangemaakt door :

UpMedia.be

Locatie:

, België

In 2021 hebben we de ambitie met UP om drie grote christelijke films naar Vlaanderen te halen om mensen te inspireren via het christelijke geloof en de christelijke waarden.


Op dit moment onderhandelen we over de rechten van twee grote A-klasse films zoals Little Boy - een film over een kleine jongen wiens geloof bergen verzet - en Unplanned - dat een andere kijk biedt op de abortusproblematiek.


Wil je ons mee financieel ondersteunen om deze films naar Vlaanderen te halen? Per 7 EUR kunnen we één stream van de film gratis aanbieden aan Vlamingen om hen via verhalen meer over het geloof en de christelijke waarden te vertellen.


Little Boy - Een film over geloof dat bergen kan verzetten.

De 7-jarige Pepper is te klein voor zijn leeftijd en wordt daarom door anderen gekscherend ‘Little Boy’ genoemd en gepest. Als zijn vader zich tijdens de Tweede Wereldoorlog aanmeldt om mee te vechten met het Amerikaanse leger staat Peppers leven op z’n kop. Zijn vader is zijn grote held met wie hij de mooiste avonturen beleeft. Tijdens zijn afwezigheid raakt Pepper bevriend met de oudere Japanner Hashimoto die hem leert om voor zichzelf op te komen. Als hij hoort over ‘geloof dat bergen kan verzetten’, wil Pepper niets liever dan een zo groot mogelijk geloof, om ervoor te zorgen dat zijn vader weer thuiskomt. Hij doet er alles aan dat doel te bereiken, maar dan komt het bericht dat zijn vader vermist wordt. Is er nog hoop?


Unplanned - Een andere kijk op de Abortusproblematiek

Abby Johnson wil niets liever dan vrouwen helpen. Als een van de jongste directeurs van een abortuskliniek in de VS is ze betrokken bij duizenden abortussen en geeft ze advies aan minstens zoveel vrouwen die twijfelen over of hun keuze wel de juiste is. Abby is diep overtuigd van het zelfbeschikkingsrecht van elke vrouw bij een zwangerschap. Maar dan ziet ze iets wat haar leven op z'n kop zet en alles verandert. Ze sluit zich aan bij de pro-lifebeweging in Amerika en wordt een fervent voorvechter van het jonge leven. Unplanned (Ongepland) is het adembenemende verhaal over een confrontatie tussen leven en dood, de motivatie van voor- en tegenstanders en de kracht van gebed.

€ 49

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.