Noodhulp   

Aangemaakt door :

Florea Maria Monica

Locatie:

Bucharest, Romania

Dit is de wanhopige kreet van een moeder in de strijd om mijn engel te redden.

Bij mijn zoon Dave werd de diagnose kanker gesteld op slechts 1 jaar en 8 maanden en zijn enige kans is om zo snel mogelijk te beginnen met de behandeling met cytostatica en immunotherapie.

Neuroblastoom is een vorm van kanker die zich in veel delen van het lichaam in zenuwcellen ontwikkelt en wordt aangetroffen bij kinderen tot vijf jaar. Stadium IV-neuroblastoom wordt als geavanceerd beschouwd en is uitgezaaid (uitgezaaid) naar andere delen van het lichaam. We zijn een tegen-chronometergevecht begonnen en we hopen dat we zullen slagen met de hulp van de goede God en de goede mensen, die de financiële kracht en de geweldige ziel hebben, om het leven van een engel te redden.

Deel en bid alstublieft voor deze engel om te leven!


Bij mijn zoon Dave werd de diagnose kanker gesteld op slechts 1 jaar en 8 maanden en zijn enige kans is om zo snel mogelijk te beginnen met de behandeling met cytostatica en immunotherapie. Neuroblastoom is een vorm van kanker die zich in veel delen van het lichaam in zenuwcellen ontwikkelt en wordt aangetroffen bij kinderen tot vijf jaar. Stadium IV neuroblastoom
€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.