Noodhulp   

Aangemaakt door :

Kelly Romy

Locatie:

Abiriba, Nigeria

Hallo supporters! 


Wij zijn Kelly en Romy, 28 en 30 jaar en wonen in Gronau, Nord Rhein Westfalen. 

Wij zijn op een missie! 

Ten gevolge van de coronacrisis zijn wij ons er nog meer bewust van geworden hoe iedereen voor zichzelf moet knokken en hoeveel mensen daarbij in vergetelheid raken. 

Dat willen we tegengaan. Onze hartenwens is altijd al geweest om mensen in Nigeria te ondersteunen die zaken die voor hen van levensbelang zijn niet tot hun beschikking hebben. 

Dit, omdat de kosten veel te hoog zijn of omdat er geen infrastructuur is. 

Dit heeft verschillende oorzaken. 

Omdat we samen veel meer kunnen bereiken doen we een oproep aan u en vragen uw steun. 

Zoals bijna iedereen wel weet heerst er in Nigeria veel armoede, vooral op het platteland. Een groot probleem, waaraan ook de overheid debet is. Een voorbeeld hiervan is het dorp Abiriba in Abia State Ohofia local goverment, waar bewoners leven onder slechte omstandigheden. Er is voor hen b.v geen elektriciteit, dus geen licht. Als de duisternis intreedt zijn de bewoners, vooral de kinderen en ouderen, aan gevaar blootgesteld. Er is daardoor een gevoel van grote onveiligheid. Op grond hiervan voelen wij ons geroepen de dorpelingen letterlijk licht te schenken. 

Wij willen licht brengen op de hoofstraten van het dorp d.m.v straatlantaarns die werken op zonnepanelen.

Ons doel is vooral dat elke gift bij het juiste project en ook de juiste persoon terecht komt. Om deze reden staan we met het dorpshoofd Kalu Orji in dagelijks contact.

De stem die u onder de video's hoort is van de man die de foto's en video's van het dorp maakt. Hij leidt het project aldaar en staat nauw met ons in verbinding. Wij zorgen ervoor dat de voortgang en ontwikkelingen van het project gevolgd kunnen worden door recente foto's en video's. Met trots kunnen we zeggen dat we al 6 jaren de dorpbewoners met dozen vol kleding ondersteunen. Ook hiermee gaan we door. De kosten hiervan zijn voor onze eigen rekening. 

Wij westerlingen hebben zoveel zoals; gezondheid, warmte en veiligheid. Dit gunnen we ook mensen daar, die er eigelijk uitgebuit worden. In december dit jaar zal Kelly naar Nigeria vliegen, alwaar ze ook kindertehuizen gaat bezoeken. Ze zal daar eten, hygiënische artikelen en kleding uitdelen. 

Een goede daad kan het leven van een mens veranderen. Een gift voor dit project is zo’ n goed gebaar. Help ons het mogelijk te maken een glimlach van dankbaarheid op het gezicht van de dorpsbewoners te toveren. 

Alvast hartelijk dank!


Op onze Instagram posten we foto's en video's.

https://www.instagram.com/light_angels_projects/

€ 45
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.