Maatschappij   

Aangemaakt door :

-variousso

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Beste heer/mervouw,


Ik ben recent met een webwinkel gestart, het doel van de webshop is om met de omzet liefdadigheidstrajecten te starten. net zoals bij elke nieuwe onderneming is er nog veel werk aan de winkel. Ik heb er voor gekozen om te straten met dropshipping omdat het meest voor de hand liggende was zonder al te veel te moeten investeren vanwege het tekort aan budget. Ik betaal nu alles van mijn eigen inkomen maar mijn uitgaven overschrijden mijn privé en zakelijk inkomen, waardoor mijn webwinkel momenteel offline is gezet. Dit terwijl ik druk bezig ben met de promotie en marketing van mijn webwinkel.


Waarom is het zo belangrijk voor mij om een goede start te krijgen? en waarom zou u investeren in mijn webshop?

ik begin met het beantwoorden van de tweede vraag, door mij te sponsoren maakt u zelf ook deel uit van heel veel goede dingen die ik mede dankzij uw bijdrage kan verwezenlijken. we hebben het hier over grote liefdadigheidstrajecten in samenwerking met daklozenopvang, stichtingen voor mensen met een licht verstandelijke handicap, blijf van mijn lijf huizen en de gemeente. Het doel is mensen in een langdurige problematische situatie zonder toekomst perspectief weer de maatschappij in te krijgen, d.m.v. het geven van seminars ter motivatie van de doelgroep en het starten van trajecten waarbij een persoon (cliënt) de kans krijgt gedurende een nog voor onbepaalde tijd opnieuw te ontwikkelen in de maatschappij, door het aanbieden van werk met een proefperioden en afspraken met de gemeente, eventuele schuldeisers en hulpverleners.

Ik moet het helaas kort houden dus ga ik maar meteen op de eerste vraag in nu. De reden dat dit zo belangrijk voor mij is is omdat ik zelf tot 12jarige leeftijd heel veel erge dingen heb meegemaakt, daarnaast ben ik op mijn 12de uit huis geplaatst en op mijn 15 van België naar Nederland ben weggelopen en sindsdien en eigenlijk daarvoor ook al alles alleen heb gedaan zonder familie of de nodige kennis om hulp te zoeken. Desondanks alle nare situaties waar ik in heb gezeten had ik toch een missie en heb ik nooit opgegeven hoe moeilijk dat soms ook was. Ik weiger met de pakken neer te blijven zitten en voor altijd van een minimum inkomen te leven en mijn dochtertje geen toekomst te kunnen geven alleen maar omdat ik opgeef. En ik kan mij heel goed voorstellen dat niet iedereen die kracht heeft en geen uitweg ziet. En daar wil ik een rol in spelen als Rolmodel, zowel zakelijk als maatschappelijk. Ik wil heel graag mijn voetprint achterlaten in de maatschappij en iets maken van mijn leven en die van vele anderen.

Vandaar mijn oproep uw bijdrage kan levens redden letterlijk en figuurlijk.

Daartegenover staat transparantie van mij naar u toe, u word op de hoogte gesteld van alle nieuwe vooruitgangen, Als u het wenst word uw naam op de webshop vermeld (als in mede mogelijk gemaakt door..) ook kan ik uw product plaatsen om uw eigen omzet te vergroten eenmaal als het bedrijf gaat lopen. Of geef uw eigen wensen aan en we bespreken de mogelijkheden samen.


Met vriendelijke groet,

Sarah

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.