Noodhulp   

Aangemaakt door :

Stichting Embrace Burundi

Locatie:

Bujumbura, Burundi

Stichting Embrace Burundi vraagt u: steun onze kinderen


Onze stichting zet zich in voor straatkinderen in Burundi. We doen dat volledig op basis van giften en donaties en met deze inzamelingsactie hopen wij op steun voor de begeleiding van onze 25+ kinderen van het Embrace Home.De kosten voor het levensonderhoud zijn in de laatste maanden enorm toegenomen, de huidige inkomsten schieten tekort.


Wilt u ons helpen de kinderen te helpen?


In het bijzonder zouden we een kleine periodieke bijdrage waarderen, zodat we continuïteit kunnen bieden en iedere maand zeker zijn dat we de kinderen kunnen blijven voorzien in het levensonderhoud.


We helpen de kinderen via de volgende 4 onderdelen:


Educatie

Het is de sleutel om aan armoede te ontsnappen en armoede is tegelijk het grootste obstakel voor educatie. Embrace Burundi wil de kinderen van de straat een kans geven om (weer) naar school te gaan.


Medische Zorg

Door armoede, onvoldoende kennis of een ongeluk lopen de kinderen wonden op en ziekten als buiktyfus en malaria. Medicatie, mosquito netten en operaties worden bekostigd door Embrace Burundi.


Maaltijden

Studeren op een lege maag zorgt voor concentratieverlies en dus slechte resultaten. Embrace Burundi wil de kinderen gezonde maaltijden kunnen aanbieden en kan zo ook de ouder(s) tegemoet te komen in hun zorg voor de kinderen.


Evenementen

Embrace Burundi wil kinderen kind laten zijn. Dit kan door onze "kids events". Een speciale maaltijd, film kijken of sporten. Ook organiseren we graag een "outreach" om met elkaar ergens tot zegen te zijn en door eten of kleding uit te delen.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.