Geloof   

Aangemaakt door :

Mitchell Davids

Locatie:

Zoetermeer, Nederland

Hallo lieve mensen,


Ik ga 5 december weer op zendingsreis, dit keer ga ik niet naar het verre Afrika of het koude Zweden maar naar het mooie Albanië!


Ik wil jullie vragen of jullie mij willen ondersteunen om deze reis mogelijk te maken heb ik op nog ruim 700 euro nodig.


Ik ga mensen trainen en toerusten om zendingswerk te doen, verder gaan we naar gevangenissen om de gevangen te bedienen met een boodschap van liefde en hoop dat er verandering mogelijk is ook voor hun omdat er een God is die hen lief heeft!

We gaan voetbaltraining geven aan jongens en meisjes en hun levenslessen leren waar ze de rest van hun leven wat aan zullen hebben. Verder gaan we samenwerken met de lokale bevolking en organisaties, wij zullen de bergen in gaan en ook daar zullen we uitreiken naar de bevolking en zullen we iets achter laten dat vele malen waardevoller is dan wat voor materialistisch iets je ook maar kan vinden hier op aarde.


Kortom ik wil je uitnodigen om deel te worden van het werk dat ik doe, ik zal mijn tijd en energie gebruiken om te investeren in andere mensen en met jou bijdrage kunnen we samen de wereld weer een beetje beter maken!


Ik kan dit niet alleen doen dus ik ben enorm dankbaar dat ik familie en vrienden heb die mij steunen en achter mij staan in wat ik doe!


Veel zegen en ben je benieuwd naar de reis en wat voor dingen ik zal beleven, er komt een blog en een Instagram pagina dus je kan mijn werkzaamheden volgen.

€ 585
66 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.