Leon loopt 40 km voor goede doelen
Leon loopt 40 km voor goede doelen
Leon loopt 40 km voor goede doelen
Netherlands, Netherlands
Community
Start Fundraiser
€482.00 96.40%
from €500.00
closed

Share page on:

Hoi allemaal,


Al enkele malen liep ik bij de Singelloop van Breda afstanden van 10 of 21 km. Dit jaar wil ik de grens verleggen en een officieuze marathon lopen en dat in mijn eigen stad!

In totaal zal ik 40 km lopen, verdeeld over een aantal afstanden (5 km, 10 km, 21 km en 2 maal 2 km familieloop).

Ik ga deze prestatie niet alleen voor mezelf aan, maar ook voor een tweetal goede doelen: Stichting Driving Nurses en het zebravis-onderzoek van Stichting Ushersyndroom (zie hieronder meer uitleg).

Ik hoop van harte dat jullie mij hierin willen ondersteunen en gul willen doneren. 


Met sportieve groet,

Leon


Driving Nurses

DRIVING NURSES (voorheen Run4Mtakuja) zet zich specifiek in om moeder- en kindersterfte tegen te gaan in de meest afgelegen gebieden van Tanzania. Driving Nurses geeft trainingen over gezinsplanning, bevalling, voeding, hygiëne, handicaps en HIV en laat de Mama Bus rijden. Steun Driving Nurses en geef de allerkleinsten in een van de armste gebieden van de wereld een eerlijke kans om te overleven. Met het sponsorgeld van de 40 van Breda rijdt nu al een Mama Bus rond in de omgeving en worden 20.000 mensen van zorg voorzien. Maar Driving Nurses wil meer mensen helpen en dat kan met de steun van d40vB. Meer weten? Zie drivingnurses blog.

Ushersyndroom

Stichting USHERSYNDROOM zet zich in voor kinderen om hen te helpen om te gaan met het Ushersyndroom, terwijl er ijverig wordt gewerkt aan het vinden van een remedie.Met het sponsorgeld van de 40 van Breda steun je het onderzoek en geef je kinderen de kans om te blijven zien en horen, lees meer hierover op: http://www.ushersyndroom.nl/.