Noodhulp   

Aangemaakt door :

LALITH SREE JAYANTH ARUGULA

Locatie:

, India

Hoi! Ik ben Lalith, als gevolg van de COVD-19 pandemie, hebben veel Indiërs die onder de armoedegrens zitten veel moeite om aan beide kanten te komen. In een poging om hun honger te stillen en hen gezond en hygiënisch voedsel te geven, ben ik dit initiatief begonnen met mijn eigen bijdrage van $ 1000,00. Ik zie echter dat er verschillende mensen zijn die dringend voedsel nodig hebben en mijn bijdrage is onvoldoende. Ik kon me het maximale bedrag van $ 1000,00 veroorloven om in deze moeilijke tijden voor deze nobele zaak te zorgen. Daarom wil ik een geldinzamelingsactie opzetten om de armsten van de armen in deze moeilijke tijden van de pandemie-uitbraak van de rantsoenpakketten te voorzien.


Ik verzoek alle broeders en zusters vriendelijk om in dit uur van nood de handen ineen te slaan en een donatie te doen van uwe hoogheid in de mate van uw mogelijkheden. Doneer en voed deze kwetsbare gezinnen. God zegene!


€ 0 van € 50.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.