Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Fanga Musow

Locatie:

Utrecht, Nederland

Help mee aan het dagelijks leven van ongedocumenteerde vluchtelingen

Geef Leefgeld, geef leven


Kijk eerst ons filmpje, klik hieronder:   https://www.youtube.com/watch?v=ba3po00iZXk 


Fanga Musow komt op voor kwetsbare vrouwen en kinderen zonder verblijfsstatus – ongedocumenteerden. Deze vrouwen hebben vaak een uitputtende procedure achter de rug en traumatische ervaringen meegemaakt. Door verscheidene redenen kunnen zij niet terug naar hun thuisland.

Wij bieden veiligheid, begeleiding, rust en ruimte voor herstel, zodat zij de kracht hervinden voor het opbouwen van een menswaardig bestaan, hier of elders. Dit doen wij onder andere door hen een (t)huis te bieden, waar zij kunnen slapen, koken, spelen, tot rust komen, en weer op hun eigen benen staan.

Ongedocumenteerden willen graag werken en naar school, maar mogen het niet. Inkomen hebben ze dus niet. Fanga geeft daarom elke week leefgeld. Dit geld is bedoeld voor hun dagelijkse boodschappen, eten, kleren, schoolspullen, toiletspullen en nog veel meer. Het maakt dat de vrouwen voor zichzelf kunnen zorgen en zelf de keuze hebben hoe ze dat willen doen.


Bij deze crowdfunding willen wij 25% van het jaarlijkse budget voor het leefgeld van de vrouwen ophalen. De dagelijkse kosten voor huisvesting en leefgeld zijn de basis voor ons werk. Toch zijn deze kosten lastig te dekken. Jij kunt verschil maken, hoe meer aandacht, hoe meer geld wij ophalen, hoe meer de fondsen bereid zijn de rest te betalen.

Geef geld, geef aandacht. Deel dit Fanga filmpje, doe mee.

Met uw donatie helpt u heel direct de vrouwen van Fanga Musow, en hun kinderen. Kijk voor meer informatie op fangamusow.nl

SafeValue must use [property]=binding:

(see http://g.co/ng/security#xss)

Journalist Fleur Kleinhuis heeft een stukje leven van de vrouwen in het Fanga Musow huis met deze video in beeld gebracht. Kijk en laat je raken door hun verhaal


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.