Aangemaakt door :

Sam Koster

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

Dit jaar zal de eerste editie plaatsvinden van 'Laurentius Loopt: VoorMeKaar'! Met tientallen Laurentianen zullen wij meedoen aan de Marathon van Rotterdam. Enerzijds omdat het meer dan gezellig is, maar anderzijds om een mooi bedrag om te kunnen halen voor Stichting VoorMeKaar. Deze stichting zet zich in voor daklozen en eenzame ouderen in Rotterdam. In de moeilijkere tijden mogen we hen zeker niet vergeten en daarom maken wij ons dit jaar hard voor dit goede doel! Dit jaar heeft de commissie die werkt onder de stichting al een diner georganiseerd voor daklozen en is er tevens een hele dag georganiseerd voor ouderen met live muziek en een mooi pakket met producten zoals soep, spelletjesboeken en een handgeschreven kaart. Ook is er een grootschalige inzamelactie van kleding op poten gezet. Zie de foto's!


Het is een gemeenschappelijke actie. Dit houdt in dat het mogelijk is om te doneren via de algemene inzamelactie. Maar hiernaast is het ook mogelijk om te doneren op een aangesloten renner via "verbonden inzamelacties"! De renner die het meest ophaalt zal hier een mooie prijs voor in ontvangst mogen nemen.

€ 175

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.