Dieren   

Aangemaakt door :

Stichting story of the strays

Locatie:

IJmuiden, Nederland

Wij, Stichting Story of the Strays werken samen met 1 asiel in Noord Griekenland. Op dit moment verblijven daar 92 honden, binnen 2 maanden moeten wij het gehuurde land verlaten, nu hebben wij een stuk land gevonden van 5300m2, kosten 9000 Euro. Dit willen wij kopen, en omtoveren tot een veilig thuis voor de honden.

Wij hebben uw hulp nodig. Onze honden hebben dringend een nieuw asiel nodig in Kozani Griekenland.

 

Ons huidige asiel is gesitueerd op een locatie waar we niet kunnen en mogen blijven. Bovendien is het asiel in erbarmelijke staat en kunnen de honden niet de zorg krijgen die ze nodig hebben.

 

Kelly en Sakis (beheerders van dit asiel) en hun 92 honden hebben nog maar anderhalve maand de tijd om geld in te zamelen om een nieuwe plek voor dit asiel te vinden.

Ook zou dit asiel een veilige plek moeten zijn voor de honden die op straat of in een boomgaard leven en niet adopteerbaar zijn maar wel gevaar lopen in hun huidige omgeving.

 

We hebben een locatie gevonden

Veel geld voor o.a. de grond zelf, een goede omheining, 50 kennels, een quarantaine sectie en nog veel meer om dit allemaal te kunnen realiseren.

 

Om deze droom te kunnen verwezenlijken hebben we zo'n 15.000 Euro voor nodig. Dit is ongelofelijk veel geld en daarom hebben wij jullie hulp heel hard nodig.


Als 2 koppige stichting zijnde is het ontzettend moeilijk om onszelf te onderscheiden, zonder jullie donateurs gaan wij dit niet redden.


Bij ons op website staan er ook meerdere manieren om ons te helpen, dit vind u onder het kopje ''steun ons'' denk bijvoorbeeld aan tegenprestaties door middel van reclame etc.


Elke donatie die hier word gegeven komt ook op de website te staan, deze onder het kopje donateurs, gaan we het samen mogelijk maken dit nieuwe asiel te bouwen? Een safe haven voor al deze mooie zielen


www.storyofthestrays.nl


€ 100 van € 9.000
1.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.