Educatie   

Aangemaakt door :

George Papadakis

Locatie:

Budapest, Hungary

Hallo iedereen,

Mijn naam is George, ik ben een Griekse student in mijn laatste jaar van mijn studie Marketing en handel aan de Metropolitan Universtity of Budapest. Ik werf fondsen om mijn laatste betaling van collegegeld van € 1500 te betalen.

In de afgelopen jaren heb ik naast de universiteit gewerkt, zodat ik een zelfvoorzienende student kon zijn, zodat ik mijn collegegeld en mijn huurkosten kon betalen, maar door het covid-19-virus verloor ik mijn baan zoals velen van jullie inclusief mijn ouders. Dus op dit punt ben ik behoorlijk wanhopig om mijn semester niet te verliezen. Ik sprak met een paar vrienden die me aanmoedigden om deze fondsenwerving te doen. In het begin aarzelde ik om het te doen omdat ik niemand wil lastigvallen en ik aarzel om mijn verhaal met de wereld te delen. Ik bereik echter mijn limiet en om mijn ouders niet meer lastig te vallen en af te studeren, ben ik bereid alles te doen.


Ik waardeer echt iedereen die me deze keer kan helpen, moge de vriendelijkheid je vreugde schenken en moge je beloond worden voor elk stukje dat je deed.


Hallo allemaal, Mijn naam is George, ik ben een Griekse student in mijn laatste jaar van mijn studie Marketing en handel aan de Metropolitan Universtity of Budapest. Ik werf fondsen om mijn laatste betaling van collegegeld van € 1500 te betalen. Ik waardeer echt iedereen die me deze keer kan helpen, moge de vriendelijkheid je vreugde schenken.
€ 1.500 Doelbedrag

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.