Noodhulp   

Aangemaakt door :

Wioletta Medalion

Locatie:

Eindhoven, Netherlands

Help Krystian alsjeblieft om de strijd tegen kanker te winnen, zodat hij zijn kleine zonen kan opvoeden en een geweldige vader, een echtgenoot en een vriend kan zijn!


Krystian (38) is een vader van twee kleine kinderen: Krzysiu (4 maanden) en Hubert (11 jaar) en een echtgenoot van Kasia.


Slechts enkele maanden geleden waren Krystian en Kasia het gelukkigste koppel, omdat ze verwachtten dat hun tweede zoon-Krzysiu zou worden geboren. Helaas duurde hun geluk niet lang ...


In september 2018 werd bij Krystian kanker vastgesteld: Burkitt's lymfoom, een zeer agressieve en snelgroeiende vorm van kanker. De artsen in Nederland gaven Krystian een goede kans op herstel en begonnen met spoed chemokuren. Krystian heeft 6 behandelingen ondergaan en de resultaten waren goed. Op 15 februari werd Krystian beschouwd als vrij van kanker.


Om het nieuws en de geboorte van zijn zoon te vieren, ging Krystian met zijn gezin op korte vakantie naar Polen. Helaas leed Krystian aan pijn en werd het niet beter.


Half maart bleek dat kanker de longen van Krystian en kort na zenuwen aanviel (zijn benen aantastend). De oncologen in Nederland zijn hopeloos.

Maar Krystian en Kasia geven niet op!


Na dagen van dramatisch zoeken, slaagde Kasia erin EEN VAN DE BESTE ONCOLOGISTEN IN POLEN te vinden, DIE KRYSTIAN ONMIDDELLIJK WIL BEHANDELEN!


Krystian heeft veel pijn, maar is klaar om naar Polen te worden gebracht. Alle medische documentatie is vertaald.

Er is niet veel tijd meer ... maar er is HOOP!


Help ons Krystian en zijn gezin te steunen in deze vreselijke strijd tegen kanker! Doneer, deel, tweet!


Uw steun is onbetaalbaar! Bedankt!

Namens Krystian, zijn familie en alle vrienden

*******************

Help Krystian de strijd tegen kanker te winnen, zodat hij zijn zoontjes kan opvoeden en een geweldige vader, echtgenoot en vriend kan zijn!

 

Krystian (38 jaar oud) is de vader van twee kleine kinderen: Krzysia (4 maanden) en Hubert (11 jaar) en de echtgenoot van Kasia.


Slechts een paar maanden geleden waren Krystian en Kasia het gelukkigste paar omdat ze de geboorte van de tweede zon, Krzysia, verwachtten.

Helaas duurde hun geluk niet lang ...


In september 2018 werd Krystian gediagnosticeerd met kanker: Burkitt's lymfoom, een zeer agressieve en snelgroeiende vorm van kanker.

Artsen in Nederland gaven Krystian een kans om te herstellen en begonnen onmiddellijk met chemotherapie.

Krystian onderging 6 behandelingen en de resultaten waren goed. Op 15 februari 2019 werd Krystian kankervrij verklaard.


Om het goede nieuws en de geboorte van zijn zoon te vieren, gingen Krystian en zijn gezin op korte vakantie naar Polen. Helaas had Krystian nog steeds pijn en verbeterde zijn toestand niet.


Half maart bleek dat de kanker de longen en het beenmerg aanviel (wat bijdroeg aan het verlies van gevoel in beide benen). Oncologen in Nederland hebben de hoop op genezing van Krystian verloren.


Maar Krystian en Kasia geven niet op!

Na de dramatische zoektocht van Kasia, slaagde ze erin EEN VAN DE BESTE ONCOLOGISTEN IN POLEN te vinden, DIE ONMIDDELLIJK WAS TE GAAN MET VERDERE KRYSTISCHE BEHANDELING!


Krystian lijdt maar is klaar om te vertrekken. Alle medische dossiers worden vertaald.

Er blijft weinig tijd over ... maar er is HOOP!


Help Krystian en zijn familie deze vreselijke kanker te bestrijden!


Uw steun en delen is onbetaalbaar! Bedankt namens Krystian, zijn familie en alle vrienden!

Krystian (38), een vader van Krzysiu (4 maanden) en Hubert (11), heeft sinds september 2018 een agressieve, snelgroeiende kanker. Na maanden behandeling zijn de oncologen in Nederland hopeloos. Slechts één oncoloog in Polen wil Krystian behandelen. Help alstublieft! Doneer, deel, tweet!
€ 13.124 van € 30.000
43.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.