Voedsel   

Aangemaakt door :

Kumbatio

Locatie:

Thika, Kenya

COVID-19 heeft ons allen op de een of andere manier geraakt. Zo ook de kinderen en families van Kiota Children’s Support Centre. Doneer nu en help ons geld op te halen voor 20 voedselpakketten, waarmee we 5 families 4 maanden lang mee kunnen helpen!


------------

De regering in Kenia heeft sinds vorig jaar, aan het begin van de COVID-19 pandemie, bepaald dat kinderen uit zorginstellingen terug moeten naar hun families. Dit heeft veel impact gehad op de kinderen, maar ook op de families van de kinderen die ineens zorg moesten dragen voor het kind. Daarnaast werd het de families enorm moeilijk gemaakt om geld te blijven verdienen door de forse maatregelen. Een aanzienlijk percentage van de Keniaanse bevolking werkt in de informele sector, zoals open markten waar er tweedehands kleding wordt verkocht (mutumba). De avondklok en de richtlijnen voor sociale afstand hebben het de mensen moeilijk gemaakt om te werken.


Om hen te helpen in deze moeilijke tijden willen wij graag met behulp van deze campagne en uw donaties 20 voedselpakketten kopen. Een voedselpakket kost ongeveer €35,- per maand en ons doel is om minimaal €700,- bij elkaar te verzamelen. Met behulp van jouw donatie kunnen we 5 families 4 maanden lang helpen!


Help ons dit doel te halen en doneer nu! Deel deze campagne met uw vrienden, familie, buren, collega’s! Alle kleine beetjes zullen ons enorm helpen. Mocht je interesse hebben in het maandelijks doneren van een bedrag dan is dat ook mogelijk. 

€ 75 van € 700
10.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.